Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sprawdzony sposób na zarabianie GRUBYCH pieniędzy w necie :)

Papa Smurf

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może i tak , a nie lepiej do banku włożyć ?

F29B5E4557F6319C29664E96FDCDD496.png

Opublikowano

Wypierdalaj , kolejny kutas który chce naciągać na programiki kody itp. To tak samo jak minecraft premium za sms . Won !

Mpc forum - dla mnie : serwerownia minecraft i pogaduszki

Opublikowano

Ludzie chyba nie jesteście tacy tępi że nie znacie piramidy dochodowej....

Zarabia się na tym ładnie, ale jedyną osobą która dobrze zarabia to właściciel tego gówna, a ci na dole od dołu nie zyskują ani grosza i do tego wszystko tracą, a ten pajac 2xup szuka frajera który da mu wasze 5%

Opublikowano

dobra wydupiaj.

Nie wiem czy wiesz ale na mpc jest zakaz reflinków.
Albo dajesz normalny link do strony, albo lecą warny.

tyle w Twoim temacie.

btw. MLM nie jest do końca legalny.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Ja ?

Opublikowano

mhm..

hrswyplata.jpg

Wiedziałem że posypią się hejty ale może znajdzie się chociaz jedna osoba co myśli samodzielnie a nie jak zgraja dzieciaków z gimnazjum co i tak w program wejść nie mogą

Swoją drogą możecie poszukać informacji w necie o tej stronie, poczytać opinie ludzi z czego jak narazie nie spotkałem nikogo niezadowolonego a sam zanim zainwestowałem to przejrzałem cały internet żeby nie być stratnym. Ale nie będę się powtarzał w kółko, osioł i tak nie zrozumie :)

@edit nie podałem żadnego reflinka tylko stronę do poradnika oraz jak działa system. Żeby się zastanowić przed dołączeniem do HRS

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007
Opublikowano

Ale ty jesteś tempak, sam jesteś na dnie tego bagna i cieszysz japę że codzień zarabiasz. Niby jakim cudem kasa się mnoży, jprdl jak ja nie lubi takich śmieci którzy chcą się dorobić tanim kosztem, a te swoje gówniane ss wsadź głęboko.

PS: ZGŁASZAJCIE GO, IM SZYBCIEJ TYM LEPIEJ

Opublikowano

Spadaj , nie bez powodu masz trola na obrazku . Ej chłopaki na tvn7 jest 4 pancerni i pies a za chwile bedzie na tv puls bruce wszechmogący

Opublikowano

Kejsi tępy ciulu oni zarabiają na forexach i tym podobnych giełdach dlatego czerpią takie zyski. W przeciwnym razie storna padła by po kilku dniach i nie byli by wypłacalni :)

To działa podobnie jak bannersbroker w którym też zarabiam od pół roku i nie jestem stratny ani grosza :)

Swoją drogą rozumiem czemu jesteście tak nastawieni jak próbowaliście różnych sposobów na zarobek typu klikanie w reklamy czy uploading filmów i zarabialiście z tego dolara na miesiąc ale to jest całkiem inny system, nieporównywalny.

Wystarczy poczytać opinie w necie.

Sam jestem już na dużym plusie i teraz czerpie zyski + co kilka dni reinwestowania zarobionych zysków wybieram sobie i przelewam na swoje konto bankowe =)

Jestem dinozaurem

Opublikowano

To pewnie bogacz jestes ja z tad spadam i radze wam to samo

Opublikowano

Ta? To skoro ci tak dobrze i genialnie idzie to czemu żądasz i namawiasz użytkowników mpc do wpłacania kasy w ten burdel? Pozatym warn i tak poleci bo tego typu tematu są zakazane na forum, poczytaj regulamin.

ps, z całego serca życzę upadku piramidki i wielkich strat

Opublikowano

Ta? To skoro ci tak dobrze i genialnie idzie to czemu żądasz i namawiasz użytkowników mpc do wpłacania kasy w ten burdel? Pozatym warn i tak poleci bo tego typu tematu są zakazane na forum, poczytaj regulamin.

ps, z całego serca życzę upadku piramidki i wielkich strat

Po to że to program partnerski gdzie za poleconych można dostawać bonusy, większy % zarobkow + dodatkowe 5% z poleconego (co akurat jest mało istotne dla mnie przy zarabianiu większej sumki:) )

Ogólnie wisi mi to czy ktoś w to wejdzie czy nie, chciałem wam pokazać że w necie można naprawdę zarobić a czy się zdecydujecie to już wasza sprawa. Dla mnie możecie przez pół roku klikać w bannery reklamowe.

Jestem dinozaurem

Opublikowano

O boże jaki z ciebie dobry człowiek, prawdziwy wzór dobrze że w polsce mamy jeszcze takich bohaterów jak ty bo pewnie polska gospodarka by zgineła

Opublikowano

Wiesz uważam że to jedyny sposób dobrego zarabiania w tym kraju :)

Jeszcze niedawno zapierdalałem jak wół aż w końcu powiedziałem sobie że zaryzykuje i zainwestowałem. Teraz ta jedna wypłata zarabia dla mnie co miesiąc niezłą sumę z czego jestem zadowolony.

Polacy ogólnie to kraj który jest zacofany i trzęsie ich na samą myśl wydania choćby tych 20zł, lecz znam ludzi co są niezłymi świrami i biorą kredyty żeby szybko zarobić i po miesiącu spłacić kredyt - co jest dla mnie jednak głupotą

W maju mam zamiar kupić nowego pcta za 4 tysiące więc jak wszystko pójdzie po mojej myśli to wrzucę screeny z przelewem oraz zdjęcie nowego pcta kupionego za freeko :)

Tyle ode mnie. Temat dodałem bardziej jako ciekawostkę bo większość na forum to osoby niepełnoletnie :)

Jestem dinozaurem

Opublikowano

mhm..

hrswyplata.jpg

Na pierwszy rzut oka wygląda to na fake'a.

Wiesz uważam że to jedyny sposób dobrego zarabiania w tym kraju :)

Polacy

ogólnie to kraj który jest zacofany i trzęsie ich na samą myśl wydania

choćby tych 20zł, lecz znam ludzi co są niezłymi świrami i biorą kredyty

żeby szybko zarobić i po miesiącu spłacić kredyt - co jest dla mnie

jednak głupotą

Z tym to się zgodzę.

Opublikowano

Wpiszcie w necie hourlyrevshare i wejdzie na hyipforum albo lockerz tam macie temat z wypłatami użytkowników. (podał bym bezpośrednio linki ale jest to zakazane na forum niestety)

Spokojnie znajdziecie kilkanaście potwierdzonych przelewów z HRS na konto :)

Wystarczy poświęcić minutę na zapoznanie się z opiniami POLAKÓW na ten temat a nie oceniacie książkę po okładce :)

Jestem dinozaurem

Opublikowano

jest opisane na pierwszej stronie.

Dziwią mnie wypłaty.
Na stronie którą podałeś wcześniej, jest że wypłata od 10$
A na screenie masz po 7$

teraz tak.
Zakładając że wpłacę te 5$, po 30 dniach nabije mi te odsetki. wtedy kasa zostaje na koncie czy muszę ją koniecznie wypłacić?

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...