Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Załoga do IS'a

SebaProx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema! Mam pytanko dot. IS'a, ponieważ mam załogę 99% i ładowniczego 100% z bezpiecznym magazynem i się zastanawiam czy nie przełożyć załogi do IS'a, a wy co mi radzicie?

Opublikowano

PANOWIE gdybyście wiedzieli nie pytam się o perki tylko czy opłaca się taką załogę do IS'a przełożyć (kłania się czytanie ze zrozumieniem)

Opublikowano

PANOWIE gdybyście wiedzieli nie pytam się o perki tylko czy opłaca się taką załogę do IS'a przełożyć (kłania się czytanie ze zrozumieniem)

Opłaca, szkolenie załogi od podstaw mija się z celem.

76561198001815076.png
Opublikowano

DZIEKUJĘ! ;3

Teraz mam takie pytanko. Jakie perki się opłaca dać na ten czołg?Tak by były by one przydatne też na IS'ie, na który pójdzie załoga

Opublikowano

jezeli do lepszego czolgu to jak najbardziej ci sie to oplaci

Opublikowano

Czytając wypociny co poniektórych tu to aż odechciewa się żyć.

Jak już kolega powiedział pierwsza perka to ; towarzysze broni , potem u dowódcy szósty zmysł , lub mentor zależy jak kto umie już grać , znam takich co na żadnym czołgu nie mają już lampki .tylko zrobili Mentora , kamuflaż .

Więc reasumując , dużo zależy od Twoich umiejętności ,

Opublikowano

Czytając wypociny co poniektórych tu to aż odechciewa się żyć.

Jak już kolega powiedział pierwsza perka to ; towarzysze broni , potem u dowódcy szósty zmysł , lub mentor zależy jak kto umie już grać , znam takich co na żadnym czołgu nie mają już lampki .tylko zrobili Mentora , kamuflaż .

Więc reasumując , dużo zależy od Twoich umiejętności ,

Każdy bardziej ogarnięty bierze Mentora jak najszybciej bo się szybciej zwraca niż można przypuszczać. Jako 1 zwraca się juz pod koniec 2 perka przy 5 załogantach, przy 3 perku można już zauważyć sporą różnice.

76561198001815076.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...