Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Deserter 30 min

Trucha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WTF ? Gram sobie conquesta po czym wywala mnie z gry i dostaje status "Deserter" na 30 min. Spotkał się ktoś z czymś takim ?

Opublikowano

Każdy z Nas się chyba z tym spotkał.

Niestety wyszedłeś z gry, co prawda nie z twojej winy to dostałeś status dezertera...

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Grałem dosłownie 5 min temu conquesta, wywaliło nas do menu po czym każdy z nas dostał status deserter na 30 min. Po prostu ni stąd ni zowąd. Pisałem do ludzi którzy byli w mojej drużynie i również ich wywaliło do menu + status deserter na 30 min.

Jedynie dobrze, że goodwill został na 100% inaczej trzeb by było pisać do supportu bo to z ich wini wszystkich wywaliło.

Opublikowano

Niestety nic się nie poradzi. Można pisać do supportu, ale odwoływać się od blokady na 30 min - bezsens

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Heh dziwne rzeczy dzieją się w tej grze. Status deserter już zniknął, a miałem go jeszcze mieć ponad 20 min, mecz z historii również został usunięty.

Więc w sumie można zamknąć ;>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...