Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy chcesz żeby XXwachuxx

Schjizuke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Jeśli myślisz że XXwachuxx zasługuje na rangę Warrock Private napisz.

Przykład

1.klamka TAK

2 ......... TAK

1. ....... NIE

2. ....... NIE

Ja oczywiśćie jestem za Tak.

Nie dodałem ankiety ponieważ zapomniałem jak się to dodaje.Jeśli ktoś doda 1 odpowiedż to 2 nie może (2 kontem) mam nadzieje że administratorzy tego dopilnują.

<- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -- - - - - - - - - - ->

www.mpcforum.pl - Najlepsze forum o cheatach do gier online i nie tylko :)

<- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -- - - - - - - - - - ->

warrockplayerym9.png15221.gif

.........................................d033441ba9246e5d.gif

Linkinparkfan.jpgmetallicafan.jpg

------------------------------------------------------------THE BEST-------------------------------------------------------

.............................................18706.png

kieebef.png

Opublikowano

Chyba nie musze pisac ze tak ...

Hmm...

50 post [*],100 post [*],150 post [*],200 post [*],250 post [X],300 post [X],500 post[X],1000 post[X]

Któś ma śpjawę to pjosię piśiaci na gje gje jeden jeden dziewięc cztery siedem dwa sześc sześc HUHU

Opublikowano

Jestem na TAK

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 98%, którzy są normalni, a nie w tych 2% odmieńców wstaw to do swojej sygnaturki.[ by prokiller00
Opublikowano

Narazie nie zrobił mi żadnych broni, ani nic.. Szkoda troche:( Ale szacunek dla niego, bo widać, że się ziomek na tym zna i ma respect na forum... Może jeszcze się doczekam jakichś bonusów z Jego strony:)

JESTEM NA TAK!

Opublikowano

@offtop

spam spam SPAM

ludzie wy nie decydujecie kto dostaje wr private. Coraz więcej spamu tu się robi LUDZIE OPANUJCIE SIĘ

@top

nie - niedawno dołączył. To, że umie wkleić bronie nie robi z niego najlepszego. Damy mu wr private a on okaże się noobem i co?

Nie dawajcie każdemu wr private. Niech se koleś najpierw zasłuży.

bez gif.

Opublikowano

Hyh ;] dawajcie mu Rangi dawajcie tylko on wybrńcom robi te bronie a raczej tym ważniejszym z forum ;]

Opublikowano

KAKA to daj mu szanse zobaczymy jaki bedzie

Hmm...

50 post [*],100 post [*],150 post [*],200 post [*],250 post [X],300 post [X],500 post[X],1000 post[X]

Któś ma śpjawę to pjosię piśiaci na gje gje jeden jeden dziewięc cztery siedem dwa sześc sześc HUHU

Opublikowano
Oczywiscie ze jestem na tak! TAK Z GORY TO ZIOMEK POWIEDZIAL ZE JAK BEDZIE MIAL WARROCK PRIVATE TO DA NA FORUM PORADNIK OPRACOWANY Z WKLEJANIEM BRONI A NA DODATEK DA JESZCZE HACKA NA PREMIUM KTORY PO KAZDYM UPTADU BEDZIE DZIALAC!!!

Tak, ale on to powinien dać za free skoro taki dobry jest, a nie za wr priv. 2nd owl plx?

@

każdy post pode mną spamerski będzie reportowany

bez gif.

Opublikowano

O TYM DECYDUJE MODERATOR DANEGO DZIAŁU WIęC NIE MACIE NIC DO GADANIA WYSYłAM RAPORT

chcesz kopiować moje tut'ki ? kopiuj przecież ci nie zabronię

Opublikowano

Może i że jestem nowy na FORUM to myślę że na TAK bo czytałem od dawna wasze posty i sądzę że to będzie najlepsze rozwiązanie dla każdego z nas

Opublikowano

Wszyscy są na tak a kto mu da dostęp? Ty Schjizuke raczej powinieneś ze mną to skonsultować bo zaczynasz się nieźle rządzić i to nie dość że nie w swoim dziale.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...