Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Lagi po update

Twardykor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie tak jak w temacie też macie takie problemy?

Wychodziłoby na to, iż po ostatnim update i wprowadzeniu Australii do regionow w wyszukiwaniu z#*^-)(@#^ cos z lagami.

Co o tym sadzicie?

Opublikowano

@up zawsze tak było i będzie że w kolenym update są bugfixy, a te bugfixy powodują kolejne bugi. Nie ma żadnej gry gdzie nie było by żadnych bugów :p

Opublikowano

Ja od update'u mam jeszcze inny problem, po wejściu w wyszukiwarkę serwerów trzeba odświeżyć kilkanaście razy, i dopiero wyszukuje serwery.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

a ja jakoś różnicy nie czuje o.0 jak mam zjobanego aptopa to po update to nic nowego xD nawet szybciej mapki mi się adują.... o.0

YAY

Opublikowano

No z mapkami to prawda, wcześniej ładowały mi się strasznie długo, dłużej niż zawsze, jakieś półtorej - dwie minuty, a teraz max 50 sekund. Ale co z tego jak grać nie idzie...

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Mi idzie, grajcie na Serwerach LeetServers (nie wiem czy dobrze napisałem podobną nazwe, będziecie wiedzieć o co chodzi) Ja tam gram i mi nie laguje. A na innych troche.

Opublikowano

@UP

Chłopie, to wszystko od łącza zależy... ktoś, kto ma dobre nie odczuje nawet zmiany, a ktoś, kto dotąd grał na granicy lagów, będzie miał ping 100+...

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

@UP

Chłopie, to wszystko od łącza zależy... ktoś, kto ma dobre nie odczuje nawet zmiany, a ktoś, kto dotąd grał na granicy lagów, będzie miał ping 100+...

Taa, napewno, ja mam 20Mb/s internet z netii i mi laguje na niektórych serwerach.

Opublikowano

Prędkość to jedno a ping to drugie... jak linia stara to przy 50 mega może być ping ponad 200...

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Prędkość to jedno a ping to drugie... jak linia stara to przy 50 mega może być ping ponad 200...

Moim zdaniem, to zależy od gry częściowo, bo teraz to tak zlagowali Battlefielda że SZOK..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...