Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy-lagi

wojtek32121

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , otóż mam taki problem , iż mam lagi tzn gram Sobie a inni gracze ruszaja sie co pare kratek niewiem jak to wytlumaczyc ale mniejsza o to , ostatnio zmienilem internet na 10 mb/s i od tego sie zaczelo , wczesniej mialem 2mb/s i lagów nie bylo , mam internet z neostrady i to raczej nie sa lagi przez kompa tylko internet , prosze o pomoc
Z góry dziekuje

Opublikowano

Wyłącz wszystkie programy które mogą lagować twój komputer. Skype,gg, facebook i takie inne. Usuń antiwirusa + wyłącz zaporę systemu. Przeczyść kompa programem CCleaner. I zobacz czy będą lagi czy nie. + zobacz czy na innym serwerze też są lagi.

Kappa.

Opublikowano

A mam jeszcze pytanie , czy moze byc to spowodowane tym , że przed wymiana neta mialem router air live chyba , a po wymianie musialem zmienic na livebox gdyz bez niego by nie dzialal telefon

Opublikowano

Możliwe że ma to jakieś działanie ale nie jestem pewien. Nie znam się na takich rzeczach. Spróbuj to co pisałem.

Kappa.

Opublikowano

Laptop czy komp?

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Opublikowano

aha , a wracajac do mojego tematu , czy jest mozliwosc jeszcze , ze ten ping jest przez to ze jeszcze sie wszystko tam u nich w tp nie ustabilizowalo? bo neta mam od srody , a wczoraj liveboxa podpialem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...