Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Wycena postaci2

bartek19623

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam proszę o wycene postaci:

championy: ahri akali alistar annie ashe cho' gath darius dr mundo draven ezreal heimendinger jayce karthus master Yi miss fortune nidalee nunu pantheon poppy shaco teemo tristana vi warwick xin zhao zilean zyra

Skórki mam tylko darmowe

Wygrane:352

bartek19623---18.png

Opublikowano

MAX 15zł nic więcej , więcej tylko idiota da ;d

• Procesor: Intel Core i5-3570K /3.4GHz, 6MB, LGA 1155, BOX

• Karta Graficzna: Sapphire Radeon HD7850 2GB DDR5 /256bit/ DVI/HDMI/mDP

Płyta Główna : MSI Z77A-G4 5 /intel Z77, LGA 1155

RAM: A-Data 8GB (2x4GB) 1600MHz CL9 Gaming

Zasilacz: bequiet! PurePower L8 530W

Opublikowano

Tak jak w innym twoim temacie napisałem. Tanio jeżeli sprzedasz to konto za 60zł to możesz cieszyć pałe że na świecie tacy idioci są.

Zrób ruinki pod tanka/supp dobij z 400win ELO postacie za 6300 2 strony na runy ( ludzie biorą się na takie coś ;D ) itp

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

Ludzie nie powtarzajcie postow bo jak czytam to mi sie was zal robi , sciagacie wszystko z czlowieka ktory napisal 1post .. lub ostatnie 2 posty ( zenada ) Zobacz na allegro ( porownaj ceny ) Sądzę ze 40 zl . . .

.

Opublikowano

Max 20zł, znajomemu 30

Dziwna logika, znajomemu powinno się chyba taniej sprzedawać niż obcym - jeśli w ogóle robić jakieś wyjątki.

Opublikowano

Dziwna logika, znajomemu powinno się chyba taniej sprzedawać niż obcym - jeśli w ogóle robić jakieś wyjątki.

A właśnie ze nie. Znajomy płaci 10zł więcej ponieważ wie że na 100% nie zostanie oszukany. Różnie to bywa z kontami od obcych..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...