Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] BF3 sie (nie) włącza.

l3oSSaK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam dosyć duży problem.
Kiedy chcę odpalić grę na Battlelogu niby jest łączenie z serwerem, do czasu kiedy pojawi się magiczny napis "Inicjalizacja".
Wygląda to tak, że zaczyna łączyć, włącza się BF, Battlelog inicjalizuje, i nie całą sekunde później BF się wyłącza a okienko ComCenter (o ile sie nie myle tak to sie nazywa), jak i sam Battlefield znika tak jakbym wcale go nie włączał.
Próbowałem naprawiania gry, nowych sterowników, innej przeglądarki ale nic nie pomaga...
Dodam że wczoraj (okolice godziny 23:00) grałem normalnie.
Po tym nowym patchu masakra co się dzieje :/

<span style="font-family: lucida sans unicode" ,="" 'lucida="" grande',="" sans-serif'="">Handluję tosterami, mikrofalówkami oraz wodą w proszku.

Opublikowano

spróboj zrobić re-install'a gry.. nic innego mi nie przychodzi na myśl ,

jeżeli masz ruską wersje bf (czyli key ) zajrzyj tu http://tosiek.pl/spolszczenie-battlefield-3-bf3/ może pomoże

Mi zawsze pomaga re-install albo po update'ach patche z tej stronki (ale tylko w przypadku ruskiej wersji bo ja niestety ową posiadam ;/)

PS : NAJPIERW spróboj z innej przegladarki i zreinstalować wtyczke

3621780428.png

Opublikowano

spróboj zrobić re-install'a gry.. nic innego mi nie przychodzi na myśl ,

jeżeli masz ruską wersje bf (czyli key ) zajrzyj tu http://tosiek.pl/spolszczenie-battlefield-3-bf3/ może pomoże

Mi zawsze pomaga re-install albo po update'ach patche z tej stronki (ale tylko w przypadku ruskiej wersji bo ja niestety ową posiadam ;/)

PS : NAJPIERW spróboj z innej przegladarki i zreinstalować wtyczke

Serio myślisz, że nie próbowałem? Już nawet zrobiłem formata. Ale i to nie pomogło.

Na forum battleloga napisał mi pewien ktoś, że miał to samo i mu to przeszło po czasie. Więc jeśli to przejdzie samo to co jest tego przyczyną? Masakra po prostu co po tym updacie się dzieje, nie ogarniam.

<span style="font-family: lucida sans unicode" ,="" 'lucida="" grande',="" sans-serif'="">Handluję tosterami, mikrofalówkami oraz wodą w proszku.

Opublikowano

rozwiązane. wystarczyło usunąć user.cfg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...