Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Jakiś bot z światłem

Nypher

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, sam osobiście nie boce, ale expie sobie w podziemiach i jest tu w chuj ciemno, jest jakiś bot, który w swoim "zapleczu" ma light hacka na 9.82 ?

Opublikowano

Jak tak bardzo chcesz duże światło to graj w Tibię w przeglądarce, bo tam jak zwiększysz na maxa to nawet jak zapalisz pochodnię czy coś w tym stylu to i tak nic to nie daje i jest tak jasno jakbyś miał bota.

Opublikowano

Magebot ma światło w takiej postaci w jakiej go szukasz ;)

tibiadb.com

Płatny ale jest sposób z podmianą numeru dysku twardego (na tym numerze oparta jest licencja) i można mieć za darmo. Pogoogluj na brazylijskich stronach a pełno tych numerów licencjonowanych wykładają. Minus - numery z których za dużo ludzi korzysta są banowane i co jakiś czas trzeba szukać nowego.

void_bit.jpg

Opublikowano

Mi nie robi żadnej różnicy ;)

Mi również, nie wiem co kolega w tym widzi.

Myślę, że pomogłem. Liczę na + do reputacji, miłego grania.

Opublikowano

Zamykam żeby nie było większego spamu, autor tematu jeśli będziesz chciał jakiejś pomocy związane z tym tematem napisz do mnie na PW żebym mógł otworzyć z powrotem temat.

35bh8wo.png

exModerator

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...