Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Wycena]postaci

bartek19623

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wyceni mi ktoś konto?

to tak:

-30lvl

-Braz dywizja IV

-postacie:

A-Alistar,Annie,Ashe

B-brak

C-Cho'gath

D-brak

E-brak

F-fiddlesticks

G-Garen

H-Brak

I-Brak

J-Jax

K-Katarina

L-Brak

M-Master Yi

N-Nidalee,Nunu

O-Olaf

P-Poppy

R-Ryze

S-Shaco,Sion,Sivir,Soraka

T-Teemo,Tristana,Tryndamere

U-Brak

W-Warwick

Y-Brak

Z-Ziggs

-Runy:

1strona-Ability power(AP)-Moc umiejętności,FULL runy

2strona-Attack Damage(AD)-Obrażenia od ataku,6znaków ale będę kupywał dopuki nie sellnę.

-Specjalizacje:

1strona-AD

2strona-AP

3strona-Support

4strona-Tank

5strona-ad/ap(miałem kiedys akali i to po to te specjalizacje pod ad/ap)

dodatkowe:

5vs5 i 3vs3:

postać ma 199 wygranych i będą rosły aż do sell postaci,7044 zadanych strat(diament),31290 zabite stwory i potwory(Srebro).

Dominion: zadane straty:611(srebro),285 punkty zdobyte i zneutralizowane(srebro),wygrane:18(brąz)

Skórki:

a)kupione za własne rp:

Master yi zabójca

dlatego tylko 1 skórka za rp ponieważ nie doładowywuje tego ponieważ szkoda mi troche środków na koncie itp.

b)darmowe:

-uwolniony alistar

-tristana riot games

nabyte ikony przywoływacza:

-swiąteczny wieniec z mieczami.

Proszę o wycenę tej postaci.przepraszam z góry za zły dział proszę o przeniesienie.

Ps.gdzie mogę sprzedać tę postać???

Ps2.region to EU&Nordic

bartek19623---18.png

Opublikowano

tak jak up. Ale szczerze nie chcę cię łamać ale za szybko nie kupią. Masz mało postaci i skórek. Mało wygranych i nie mas full run.

z 2 strony na runy by się przydały, ludzie ciągną się na takie bajery. Pyknij full runy pod AP/AD/Tanka/Supporta i wtedy próbuj.

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

10 zł.

- Mało postaci.

- Nie ma ciekawych postaci

- Brak pełnych stron run.

- Tylko 1 skin.

- Niskie ELO/Liga.

sigpic208348_23.gif

"Są na świecie ludzie, którzy lubią samotność, ale nie ma nikogo kto mógłby te samotność znieść"

Opublikowano

Nie znam się dobrze na handlu kontami , ale około 50/100 zł , teraz jak patrzyłem na ceny kont naprawde chodzą po drogich cenach.

Jebłem

Max 20zł. Nie sprzedajesz postaci tylko konto :). Wbij dobre elo to cena podskoczy

PS kupiles yi zabójcę za wlasnie rp (260 rp a masz 400 darmowych od 3lvl coś tu nie gra)

Opublikowano

Konto masz ok, bardzo dobre. Gdybyś miał runy przykładowo esencje każdego rodzaju to te konto byłoby coś warte, nawet sporo (; . Bardzo Fajnie.

Jeśli pomogłem, lajki mile widziane ! ;P

1380739777-U870849.png

1375732994-U592769.png1375735056-U683421.png1378238828-U336505.png

Opublikowano

Od kolegi z podwórka mozesz sprzedac od 1 zł do 5 zł a dla kolesia który mieszka trochę dalej np. na Śląsku czy gdzeiś tam to 20 zł+ może nawet 25-30 zł wyciągniesz :)

Wogóle mało postaci, małe elo i czemu nie widze Yorica i Fizza ? te postacie są obowiązkowe na koncie. Pograj jeszcze 1 rok i nabyj więcej elo jak i postaci narazie mało zarobisz.

Ps. Nie kupuj skórek tylko jak masz te 400 rp to możesz kupić jakąś postać z wyprzedaży.

sig2@TychusPL@eu@9@0@11111111111111@1111

Opublikowano

10 zł. Słaba liga, mało postaci, skinów brak (skin do mastera za 390 RP, wówczas kiedy na 3 lvlu dostaje się 400 RP nie ma wartości). Nie opłaca się sprzedawać tego konta.

Game Over

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...