Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Najtanszy hosting

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko.Chce zalozyc server 10 slotow minecraft.Szukam taniego hostingu.Bedzie to km 4.Jak narazie to tylko taniego ownserver znalazlem.I przy okazji szukam jeszcze taniego hostingu ts.Prosze o szybko odpowiedz

:angry: 8S :P ;) :huh: :rolleyes: -.-o.O :unsure: :( :( :D

Opublikowano

wiem ale 25 zloty za 10 slotow duzo troche

jeszcze to trzbea 25 zloty z wirtualnego portfela a ja sms bede bo chyba zaden hosting paysafecard nie ma?

Opublikowano

Sprawdzałem przed chwilą na ownserver to 10 slotów ok 22 zł więc dużej różnicy nie ma.

Rodzaj płatności: SMS, PayPal
Dotpay, przelew bankowy

Na ownserver musisz praktycznie wszystko sam konfigurować. Tutaj masz m.in. menager pluginów co ułatwia konfigurację serwera. Nie musisz nawet wgrywać dynmap jeżeli chciałbyś go mieć bo automatyczni jest wbudowany do serwera.

Opublikowano

aha bo na ownserver 10 slotow 15zl czyli sms 30 zloty a tam musialbym okolo 2 razy i jeden mniejszy wyslac

I o co na crafserve chodz i portfelem jakaies prenium? i kody?

Opublikowano

Na yCraft mają mało RAMu na slot.

| Pijawka I | Pijawka II | Pijawka III | MPC User I | MPC User II | MPC User III | MPC Member | MPC Member II | ProUser | MPC Member III | MPC Team | Postmaker | Postwriter |

Opublikowano

Witam,

Proszę sprawdzić Nasze usługi: www.disCONNECT.pl już od 1.5 zl za slot.

STAWKI SMS: Dla przykładu SMS za 30.75 zł a do portfela 15.75 wPLN!

Panel z masą możliwości do tego kończymy prace nad widgetem IS http://scr.hu/0ogb/utqp9

Nie znajdzie Pan lepszej oferty na dyskach SSD!

//nieregulaminowa sygnatura - reklama hostingu

//BR3ND

Opublikowano

internalhost.pl jeden z najlepszych serwerów. kupujesz ilość ramu i masz ile chcesz slotów a za 10 slotów czyli dość dużo chyb 900 ramu masz 15 zł.

Pomogłem? Daj like ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...