Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Poucinane Nicki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z pliku permissions.yml usuń rangi z prefix tylko kolory zostaw. W ichat plik variables.yml tam masz prefixy i to będzie odpowiadało za czat, a permissions,yml odpowiada za TAB.

Members ---> Pro User ---> Postmaker ---> Black Member ---> MPC Champion ---> MPC Gold Member ---> MPC Winner

Opublikowano

Cześć! Mam osobiście taki sam problem, lecz postanowiłem na to nie zwracać uwagi.

Spróbuj napisać coś na chacie i zobaczyć czy nadal jest ucięty nick.

Ja jak wejdę na serwer nacisnę TAB to mam ucięty rangę z permissions i ucięty nick. Po napisaniu na chacie nick jest normalny.

Opublikowano

Cześć! Mam osobiście taki sam problem, lecz postanowiłem na to nie zwracać uwagi.

Spróbuj napisać coś na chacie i zobaczyć czy nadal jest ucięty nick.

Ja jak wejdę na serwer nacisnę TAB to mam ucięty rangę z permissions i ucięty nick. Po napisaniu na chacie nick jest normalny.

U was plik permissions.yml odpowiada za prefix wyświetlany pod TAB. Masz tam ucięty nick ponieważ jest tam określony limit znaków pod TAB. Jeżeli z pliku permissions.yml który znajduje się w folderze PermissionsEx usuniecie rangę a zostawicie sam kolor to sprawa z TAB zostanie rozwiązana. Co do czatu za prefix odpowiada plik variables.yml który znajduje się w iChat. Są tam wypisane rangi, jeżeli tam wpiszesz nazwę rangi oraz kolor to to wyświetli się na czacie. Więc jeżeli to zrobicie to takiego problemu nie będziecie mieli.

Members ---> Pro User ---> Postmaker ---> Black Member ---> MPC Champion ---> MPC Gold Member ---> MPC Winner

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...