Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Ban

marcin-chojnice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

grozi czy nie grozi za każde korzystanie grozi ale jeśli po upływie 3 miesięcy od ostatniego korzystania raczej nie dostaniesz bo bp ma wgląd w dziennik do 3 miesięcy o ile się nie mylę.

Znajomy z bractwa przez miesiąc nie korzystał a niedawno dostał za te armaty bana, na miesiąc a wiec tak jak napisałem wyżej jeżeli w ciągu 3 miesięcy od korzystania nie dostaniesz to już raczej ci go nie dadzą ale jak armaty sprzedawałeś elitarne to mogą pomyśleć że korzystałeś też ci wlepić bana no chyba że miną te 3 miesiące od ostatniej sprzedaży armat lub korzystania z błędu/buga.

Podkreślam jeszcze raz nie jestem pewien czy bp ma wgląd w dziennik do 3 miesięcy czy dłużej.

334qlo8.jpg
Opublikowano

grozi czy nie grozi za każde korzystanie grozi ale jeśli po upływie 3 miesięcy od ostatniego korzystania raczej nie dostaniesz bo bp ma wgląd w dziennik do 3 miesięcy o ile się nie mylę.

Znajomy z bractwa przez miesiąc nie korzystał a niedawno dostał za te armaty bana, na miesiąc a wiec tak jak napisałem wyżej jeżeli w ciągu 3 miesięcy od korzystania nie dostaniesz to już raczej ci go nie dadzą ale jak armaty sprzedawałeś elitarne to mogą pomyśleć że korzystałeś też ci wlepić bana no chyba że miną te 3 miesiące od ostatniej sprzedaży armat lub korzystania z błędu/buga.

Podkreślam jeszcze raz nie jestem pewien czy bp ma wgląd w dziennik do 3 miesięcy czy dłużej.

do 2 miesiecy nie 3 :) a do kolegi u samej gory tak mozesz dostac bana jezeli adminowi bedzie chcialo sie przegladac logi
Opublikowano

Samo wrzucenie armat na statek nie jest zapisywane w dzienniku,w dzienniku widnieje tylko jak sprzedajesz armatki lub bugujesz złoto przez pokłady a admini nie przeglądają logów (choć mają taką możliwość) tylko jest puszczany skrypt który przegląda losowo wybranych graczy pod kontem bugowania. z tego co mi wiadomo ale może niech sie wypowie jeszcze ktoś kto ma szersze pojecie o tym.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...