Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Wybór legendy.

pr0staczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Właśnie doładowałem sobie RP i mi wystarcza na któryś skin Legendarny.

Którego mi polecacie?

Jestem Junglerem/Miderem.

Zastanawiałem się nad Kayle, Cho i Olafem. Ale głównie Kayle.

PROSZE NIE PISAĆ "WYBIERZ TEN KTÓRYM CHAMPEM GRASZ NAJWIĘCEJ" itp.

Opublikowano

Ogólnie najlepszą legendarkę według mnie posiada cho gath, ale chodzi mi o Gentelmana, skromny i przyjemny skin, a jego teksty są epickie.

Olafa posiadam i również jest fajny, jego teksty są najlepsze w LoLu jeżeli chodzi o legendarki, ale Mecha Cho też jest niezły.

Imho. Gentleman > Brolaf > Mecha

Opublikowano

Według mnie z podanych najlepsza jest kayla więc wybrał bym ją wygląda epicko potem olaf też jest ok. I skiny do cho czyli to nad czym ubolewam gentelman jest ładny jam w sobie ale brak zmienionych animacji to wielki - a mecha cho to porażka więc z mojego skromnego zdania bierz kayle

1396292564-U784394.png
Opublikowano

Ja bym wybrał Kayle. Postać dobra jako supp i nie tylko, chociaż olaf też nie jest zły.

Cho nie polecam, jak dla mnie za brzydki ;p. 0 animacji itd.

Opublikowano

Dobra... a teraz pytanie inne. Czy jezeli jak bede kupowal RP przez moneybookers i tam jest "wpisz adres email" to czy mail zostanie wyslany na skrzynke pocztową? bo jednak mi brakuje ponad 100rp, a support daje do 30. :(

Opublikowano

Polecam Ci Legendarngo Nocturna jest najlepszym skinem w grze (;

1380739777-U870849.png

1375732994-U592769.png1375735056-U683421.png1378238828-U336505.png

Opublikowano

Zdecydowanie Mecha-ChoGath.

Obejrz sobie spotlighty na youtubie by mieć mniejwięcej podgląd jak wygląda w samej grze.

Opublikowano

mecha cho ma jedynie fajny taniec, mi się po prostu podoba, ale skórka to tylko i wyłączenie Gentelmen Cho gath

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

Nie chce robić kolejnego tematu więc dam tutaj:

Dobra... a teraz pytanie inne. Czy jezeli jak bede kupowal RP przez moneybookers i tam jest "wpisz adres email" to czy mail zostanie wyslany na skrzynke pocztową? bo jednak mi brakuje ponad 100rp, a support daje do 30.

Opublikowano

Hmm, najlepiej kup przez sms Lub PSC. Takie jest moje zdanie ;P. Jeżeli pomogłem , prosze o lajki ! ;p

1380739777-U870849.png

1375732994-U592769.png1375735056-U683421.png1378238828-U336505.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...