Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skyrim Youtube

Medrock

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema ! Ostatnim czasem zacząłem nagrywać Lets Playe i moją główną serią jest Skyrim . Dzisiaj jeszcze pojawi się 1 odcinek z wiedzmin 2 zabójcy królów edycja rozszerzona . Wczoraj dostałem partnerstwo z youtube . Dzięki temu moge nagrywać filmiki dłuższe niż 15 min . Mogę też zarabiać na nich ale mi na tym nie zależy . Chcę by mnie oglądano i oceniano . Jest to moje hobby dlatego nie wymagam od tego żadnych zysków . Poniżej znajdziecie link do mojego kanału . Jeżeli ktoś z was ma czas to prosiłbym o komentarz , ocene i jeżeli podoba wam się to co robie to zasubskrybujcie mój kanał by być na bieżąco . Chciałem też dodać , że odcinki pojawiają się regularnie (codziennie) .

Miłego oglądania :) Z góry dzięki ! :D

http://www.youtube.com/user/MrWitul?feature=mhee - Mój kanał

Opublikowano

Odpuść sobie Skyrim to po 1, jak i resztę gier które chcesz tam nagrywać. A 15 minut nie oznacza, że masz partnerstwo bo każdy może mieć więcej niż 15 ;P

Opublikowano

zainwestuj w sprzęt :) Będzie więcej ludzi .

F29B5E4557F6319C29664E96FDCDD496.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...