Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][propozycja] Przycisk "Do góry"

Lenartowy

1 użytkownik zagłosował

1. 1. Chcemy przycisk "Do góry"

• Tak
      1
    • Nie
      0
    • Nie mam zdania.
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, niekiedy scrollując forum chciałbym zajrzeć np. do pogaduszek, a potem do działu dla MMT muszę znów pedałować tą myszką...
Wtedy na ratunek przychodzi taki mały przycisk ze strzałeczką która po kliknięciu przenosi nas na górę strony.
Wg. mnie jest to dobry bajer gdy ktoś "biega po forum"
A nie oszukujmy się, MPC ma od cholery działów, więc znacznie przyśpieszyło i umiliło by to pracę na forum.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

ludzie tutaj nie chodzi po prostu o to że coś się komuś nie chce, klikać pageupy itp.
wg. mnie jest to wygodniejsze niż klikanie rolek, pasków i przycisków, itp.
Jasne, da sie, ale w mojej opinii jest to lepsze rozwiązanie.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

hłehłehłe.
tru :<

k to zamykam, po co dawać 2 razy to samo xD

1394725204-U719057.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...