Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy zarobie 3k na ulotkach?

TaŚ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy zarobie 3 ka na ulotkach, katowice ;) (i ile mies będę musial robic żeby zarobić)

Opublikowano

zależy ile godzin dziennie będziesz je rozdawał prosta matemtyka, ale raczej zarobisz.

Opublikowano

Hahaha , powiem ci że po godz. się wkur**** i pójdziesz . Bo zimno mokro czy gorąco ludzie nie biorą

Mpc forum - dla mnie : serwerownia minecraft i pogaduszki

Opublikowano

Potrzeba do tego ogromnego wkładu czasu i energii. Stary, 9h za godzinę, ok... Ale to nie jest praca 8 godzin na dobę, tylko max 4. Więc oblicz, ile będziesz musiał zaparzać po mieście, żeby dorobić się takiej kwoty.

Qui est le prochain?

Opublikowano

Będę z kumplem on też na komp zbiera nie bedzie zle, tak apropo jakie jeszcze znacie sposoby zarobku dla niepełnoletnich?

Bywalec
Opublikowano

Mój kolega tak się uparł na xboxa, że zarobił przez ulotki.

Np. w sezonie możesz spokojnie pojechać zbierać borówki, maliny czy cokolwiek dobrze płacą tylko szykuj wygodne łóżko, bo przez min. 5/6 h jesteś na kuckach i potem plecy są jak deska.

5jJNSGS.png

Opublikowano

3k?! No fuckin' way.

Idź do dowolnej firmy budowlanej i spytaj się czy nie potrzebują pomocnika na roboty. Zatrudnią cię na czarno a kasy wyciągniesz dużo więcej.

742611478555387739101.jpeg

Admin Cienia
Opublikowano

Zarobisz spokojnie, tylko potrzebujesz z 3 lata na to

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

jeśli już chcesz chodzić z ulotkami, to polecam po blokach.
Wrzucisz każdemu do skrzynki i niema chuja żeby nie wzioł od Ciebie :D

Co do pracy sezonowej na borówce, to w 100% polecam. Moja familia ma plantacje, i powiem tak. Dostawałem normalną cenę taką jak inni pracownicy, opierdalając się na maxa, chodząc często do "kibla" (a tak na prawdę szedłem rozprostować nogi :D) itp. zarobiłem w miesiąc coś koło 300/400 zł. Więc robota dobra, ale fakt, po 8h na polu jesteś nie dość że cały czerwony od słońca, to jeszcze wyczerpany, ale pieniądz dobry. Pamiętam że osoby które na prawdę pracowały, zarabiały około tysiaka, jak nie więcej.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

na ulotkach ledwo zarobisz 300 zł na grę... :P

Ludzie chodzą cały miesiac i dostaja 300-400 zł

Prosze?

Koleżanka chodzi po szkole i w soboty roznosic ulotki na pare godzin dziennie i ma 800 na rękę.

Opublikowano

na budowe idz - ja przez 20 dni zarobilem 1500 zl ale jest duzo roboty :) jak masz 16 lat to bezproblemu cie przyjma

blekitny_meczet_turcja_stambul.jpg

Opublikowano

To zależy od Twojej oferty pracy. Jeżeli uda Ci się znaleźć coś na prawdę dobrego, to do 6 miesięcy dałbyś rade, może nawet szybciej :)

Tak na oko patrzyłem, bez ganiania cały dzień na nogach.

2ufgk6u.png

Admin Cienia
Opublikowano

2up Właśnie cinko c budową bo mam 14 lat ;c

Przejżyj na necie oferty pracy na umowe zlecenie, niema bata byś czegoś nie znalazł :)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

3k ? Możliwe lecz to zależy od tego ile h będziesz roznosił. Mówisz 9 zł za 1h ? a więc codziennie po szkole po 3h i w sobote z 6h co daje nam 5x3+6= 21h roznoszenia na tydzień = 21hx9zł = 189 zł. A więc 189 zł na tydzień x4 tygodnie = 189złx4tygodnie = 756 zł na miesiąc.

Czyli przy roznoszeniu codziennie po 3h i w soboty po 6h w ciągu 1 miesiąca zarobisz 756 zł.

"Ten, który pokona samego siebie jest najpotężniejszym z wojowników."

Opublikowano

No to teraz przez 3 miechy po szkole tez bd do wakacji robil

Za 5 mies bd mial 3,5 tys??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...