Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[I] Na temat G36E na perma

IgorCA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ludzi jeżeli macie dużo gp i już gietkę albo valkyrie to kupcie to i przeróbcie na gewehra ! Ja tak zrobiłem, później wstawię filmik.

xxx Zapraszam do subskrypcji :)

_SniiP_IgoR_

Nie reklamujemy kanalow yt w sygnach.

Opublikowano

sogoane to że dla ciebie jest kupa nie znaczy że dla kogoś zabija na 2 shooty z tego co słyszałem a jeżeli tak jest to uwierz mi że w rękach doświadczonego gracza pewnie robi niezłą sieczkę. To tak samo jak by powiedzieć że dzisiaj kupiłem Magpul a 2 tygodnie wcześniej mogłem kupić scorpy co jest lepsze? Oczywiście że scorpy aczkolwiek w moich rękach maqpul robi większą miazgę od dual skill dążę do tego że każdy lubi czymś innym grać.

Opublikowano

Ludzi jeżeli macie dużo gp i już gietkę albo valkyrie to kupcie to i przeróbcie na gewehra ! Ja tak zrobiłem, później wstawię filmik.

Może i masz rację. Ja tak też zrobiłem. Gewerh jest mocną bronią, lecz wolną. Btw sprawdza dobrze się na 1vs1 na mniejsze mapy.(Na duże gieta). Fakt jest celny ale mały magazynek(lecz duże dmg)

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Ja już wczoraj po 15 kupiłem tego gewehra, nie wiem czemu wszyscy tak na niego narzekają, zmienić na auto i kosa, chociaż w pojedynkach 1v1 jest trochę za wolny i po prostu przeciwnik szybciej Cię zabije.

Opublikowano

Aha i co jeszcze ? gieta jest lepsza od tego czegoś. Co z tego, że masz gewehra jak to kupa jest :)

Nie umiesz grać to tak jest xD Kupiłem gewehra i nie narzekam :) Oczywiście na dłuższe dystanse full auto i jest rzeź.

feavo.jpg

Sygna by bohomas.

Fak Jea! 50% ostrzeżeń ^^

Opublikowano

Aha i co jeszcze ? gieta jest lepsza od tego czegoś. Co z tego, że masz gewehra jak to kupa jest :)

Mylisz się. Może wygląda na słabą broń, lecz nie jest. Zabija na 2 strzały. Naprawdę się opłaca, jeśli ktoś ma dużo GP.

Opublikowano

oglądałem filmik na youtubie i postanowilem przerobic swoja gietke na tego gewhera i kupilem druga. Ale czy da sie obie te bronie customizowac w gun emporium ? bo na razie mi sie tam wogole nie pokazuja ? a nie pamietam czy robilem custom na full z gietka zanim ja przerobilem na gewhera, bo mialem ja juz z poprzedniej wyprzedazy za gp bo kiedys juz byla

i5 3570

Sapphire HD 7850

Asrock B75 Pro 3

Opublikowano

oglądałem filmik na youtubie i postanowilem przerobic swoja gietke na tego gewhera i kupilem druga. Ale czy da sie obie te bronie customizowac w gun emporium ? bo na razie mi sie tam wogole nie pokazuja ? a nie pamietam czy robilem custom na full z gietka zanim ja przerobilem na gewhera, bo mialem ja juz z poprzedniej wyprzedazy za gp bo kiedys juz byla

Nie da się jej customizować. Ani giety ani gewerha.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Nie rozumiem po co komuś G36E i Valkirie na jednym koncie

-.-

Tak gewehr jest dobry ale tylko na odległość. Na bliską wymięka.

Mam to na perma i gietę :D

ExMod CA -> ban za nic na koncie Pba

76561198030011137.png

Opublikowano

Czysto instruktażowy film.

:-)

xxx Zapraszam do subskrypcji :)

_SniiP_IgoR_

Nie reklamujemy kanalow yt w sygnach.

Opublikowano

ja wole kupić 2x g36e chociaż tego nie zrobiłem i nie zrobię raczej bo już mam do kolekcji g36e LE i g36e ;)

1377531174-U173186.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...