Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] 200 zmianek - pliki serwerowe

zarnikv2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , otóż potrzebuje jakieś pliki serwerowe z których mogę wyciągnąć item proto i wrzucić do moda , żeby na privach były widoczne zmianki , możliwe takie coś? Zmianki na tym servie są po 200 i widocznie jako "żółć".

OD TERAZ TUTAJ

Opublikowano

OK , mój błąd nie znam się na edycji clienta , jednak troche grzebałem . Czyli znajde gdzies "Item_proto i item_list z lcale_xx" żeby wrzucić do moda i , żeby było widac zmianki w stacku po 200 sztuk?

OD TERAZ TUTAJ

Opublikowano

Ilość sztuk nie ma znaczenia .

Item_list i item_prot przeważnie są w pliku Locale_xx (xx tutaj skrót danego kraju np pl de itp )

Żeby widzieć to w modzie podmieniasz to w folderze mod.O ile taką nawę ustawiłeś tworząc serverinfo.py

:)

Opublikowano

Nie lcale_xx, tylko locale_xx (xx to zapewne pl, jeśli serwer polski) -> To tak, żeby ci ułatwić. :P

Żebyś widział dane zmianki, to potrzebujesz pliku z danego serwera, może być tak, że Administracja celowo zmieniła ID i bez nazwy serwera, raczej nic nie zdziała nikt.

Pozdrawiam.

5y6tk3.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...