Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Najlepszy zestaw/broń dla technika

Skaciu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, postanowiłem zacząć od nowa grę w Battlefield Play4Free i wybrałem klasę technika, a jako że ostatnio napłynęło mi trochę środków na komórkę, postanowiłem część z nich wydać na ową grę. Teraz do rzeczy. Szukam najlepszego pakietu dla technika tzn. gotowce w pakietach (broń + dodatki + wdzianko). Jeśli najlepszy z tych pakietów posiada np. jakieś dziadowskie magazynki, albo słabą kolbę, to proszę o podesłanie wg. was najlepszej broni i jakie dodatki do tego miałbym zakupić osobno. Mogę wysłać SMS 24.60zł + 7.68zł (13.300BF), więc prosiłbym o doradzenie do max. tej granicy.

Chciałbym, żeby w zestawie znalazł się celownik RedDot. Jeżeli chodzi o bronie, prosiłbym abyście pisali o własnych odczuciach np. duży odrzut, ściąganie w prawo podczas strzelania itp.

Dziękuję za pomoc. :)

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

Z tematu podanego UP:

PP-19(RapidAim RedDot+Lufa predator+mag o duzej poj+kolba thunderbolt)
+szybkostrzelność
+dobra celność
+dobry dmg
+zasięg
+Dużo ammo

Jest identyczny zestaw, tyle że zamiast kolby thunderbolt jest stablilizująca :)

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

Na mechaniku według mnie opłaca sie tak

Kupujesz pakiet z pp-19

I potem do wyboru bron Mp5 As-val lub jak cie stac G53

Opublikowano

Możesz też poczekać na pakiet precyzyjnego - mp5+ lufa precyzyjna+ kolba precyzyjna + amunicja pópłaszczowa ( Kosztowal ok 3500f) i poźniej dokupić zestaw z pp-19 i masz lepsza kolbe, aimdota ubranie i klamke.

Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię znajdą, zabiją i zjedzą :ninja:

Dobry post? Nie żałuj "lubię to" :)

Opublikowano

z pp 19 niema klamki a pakiet precyzyjne jest według mnie mierny, szkoda ze dopiero teraz o tym piszesz bo przez pewien czas byla oferta z as-vallem i viperami za 4800 i do tego bys kupil zestaw z pp19 i bys mogł siekac, zestaw z mp7 ma słabe dodatki wiec zostaje z pp19 i mozesz go kupic i dokupic bron lub poczekac na jkas oferte

277bef7afe9fd00efc21b3bab23ede1b096f13a8.png
Opublikowano

Teraz najlepszy jest pakiet z PP, ale być może pojawi się coś lepszego. Jeżeli nie, to bierz ten pakiet i na odpowiednim lvlu dokup MP5 lub AS-VAL, z tym że jego musiałbyś używać na booście, bo strasznie żre ammo, a mechanik to nie szturmowiec ze skrzynką.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

W tym momencie (najlepszy) pakiet dla mechanika to właśnie ten z pp19 ale ta broń nie jest za dobra nawet z tymi dodatkami. Radziłbym teraz pobawić się pp 2000 i poczekać na coś sensownego.

Pomogłem? Daj lajka to nic nie kosztuje :rolleyes: .

Opublikowano

Strategia inzyniera:

Lvl 1-7 pp200p chyba Ze cos wychaczysz z dd to z tym biegaj

Lvl 7-9 saiga

Lvl 9-20 9a-91

Lvl 20-27 mp5

27+ g53

Pakietow ktore sa obecnie nawet dla dodatkow nie oplaca sie kupic.

Dodatki najlepsze dla mechanika bez wzgledu na bron: predator, viper, thundrbolt.

Co do kupowania as-val to strata founds. Bron jest mega slaba i nie jest celna, co z tego ze szybko strzela?

@down wiem co mowie leszczu, uzywalem as przez dlugi czas jako 2 bron, na moim profilu widze ze biegalem z nim 6h ponad, bron jest chuja warta na ten lvl lepsze mp5

Opublikowano

ty chyba niewidziales as-vala w boju ... lekko go do gory ciagnie a dmg jak na smg duze według mnie as-vall nie jest strata, co do dotakow to zamiast predatora mozna tez precyzyjna według mnie lepsza, pewnie wprowadza nowy zestaw juz nie dlugo za 2-3 tygodnie moze, a bron na 7 lvl polecam ci ump45 bron dobra jak na ten lvl i celna, co do siagi marnowanie kasy i tyle

277bef7afe9fd00efc21b3bab23ede1b096f13a8.png
Opublikowano

Polecam ci kupic mp7 i grac na sharqi rush. Dużo expa leci, wiec szybko wbijesz lv. Co prawda mp7 ma mega odrzut, ale na bliskie dystanse da sie ją ogarnąć.

Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię znajdą, zabiją i zjedzą :ninja:

Dobry post? Nie żałuj "lubię to" :)

Opublikowano

kup zestaw z PP i do 20 ciśnij z tym badziewiem... na 20 MP5 a na 21 jak chcesz to as-vaa ^^

YAY

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Polecam ci kupic mp7 i grac na sharqi rush. Dużo expa leci, wiec szybko wbijesz lv. Co prawda mp7 ma mega odrzut, ale na bliskie dystanse da sie ją ogarnąć.

Ja gram P90 na krótkie dystanse a MP-443 na dalekie serdzecznie polecam tanie ale dobre a z P90 na krótkie to tylko famas i as-val lepszy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...