Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] AC:III Crash w czasie misji

ddamian102

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dostałem misję że mam wejść do jakiegoś tam sklepu i kupić broń ale po wejściu do budynku i podejściu kilka kroków do sprzedawcy gra zacina się i potem mam crasha. Aktualizowałem sterowniki w kompie i dalej to samo. Według mnie to wina sterownika karty graficznej bo na samym początku gry miałem podobnego crasha i wyświetlał mi się komunikat że sterownik karty graficznej (Moja karta graficzna ATI Radeon HD 5570) padł. Proszę o pomoc

Opublikowano

Pobrałem inny sterownik do karty graficznej i teraz już mnie tam nie crashuje tylko że pojawił się kolejny problem a mianowicie po instalacji pomniejszył mi się obraz i w Catalyst Control Center zmieniłem rozdzielczość i już mam pełny ekran ale tylko na pulpicie. Jak odpalam grę to ponownie mam taki małe ekran. Jak to zmienić?

Opublikowano

Ja też tak miałem że był mały ekran... Musisz poprostu wtedy wcisnąć CTRL-ALT-DEL i dać Uruchom Menadżera zadań i wtedy kliknij na ikone AC 3. Albo po prostu Naciśnij ALT+ENTER (niezawsze działa ten drugi sposóB)

xxx

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...