Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Renekton

z1xeN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.
Czy może ktoś mi coś napisać o tej postaci ? Myślę nad jej kupnem . Podoba mi się ta postać, co o niej sądzicie ? Podacie jej +/- , jakiś dobry build pod niego oraz czy jest przydatny dla teamu/tf . I który będzie lepszy Renekton czy Riven ?

Opublikowano

Renekton:

Plusy:
- wytrzymały champion z możliwością wysysania życia (potrafi długo przebywać na linii bez powrotu do bazy)
- ciekawa i specyficzna mechanika używania umiejętności (Fury system, czyt. opis championa)
- posiada doskok, który nie wymaga celu, aby można go użyć (co przydaję się również do ucieczki z trudnych sytuacji)
- ultimate znacznie zwiększający życie i zadawane obrażenia
Minusy:
- przeciętne obrażenia jak na bohatera klasy Melee Fighter
- harrassment możliwy pod warunkiem narażenia się na ataki wroga
Styl gry:
Ze względu na sporą wytrzymałość oraz możliwość uzupełniania swojego życia Renekton często bierze solo lane. Styl gry Renektonem jest typowy dla klasy Melee Fighter (za wyjątkiem specyficznej mechaniki furii).
Bulid:
mercurys-treads.giffrozen-mallet.gifthe-black-cleaver.gifmaw-of-malmortius.gifsunfire-cape.gifatmas-impaler.gif jeżeli ci starczy czasu to dokup : elixir-of-fortitude.gifelixir-of-brilliance.giforacles-elixir.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...