Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Ostrzeżenia

zelltar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Nie wiem, czy w dobrym dziale, jeśli nie, to proszę o przeniesienie...

Powie mi ktoś, dlaczego są wybierani moderatorzy, którzy % przydzielają dla zabawy? Dostałem np 5% za to, że odpowiedziałem na pytanie autora www.mpcforum.pl/topic/877357-pytanie-ktrego-skina-kupi/?findpost=6530503 Kolejny: autor prosi o wypisanie ciekawych championów http://www.mpcforum.pl/topic/845268-champ-najciekawsze-champy/#entry6228518 Gdzie niby prosi o ich + czy -?

Czy sprostowanie informacji to niechciana wiadomość? (spam?) Kolejny: autor pisze, że ma błąd. Dostałem % za to, że się spytałem jaki błąd.... Niech moderatorzy powiedzą mi, jak być Duchem Świętym i wiedzieć, o tym, o czym ludzie nie napiszą?

Chcę tylko wyjaśnienia

Zelltar_eune_45_7_logo.png

Arcymistrz
Opublikowano

Pierwszy warn zgodzę się, że był bezsensowny.

Dział wybieranie ma napisane, że muszą być + i - czy to nawet chodzi o picki. Więc tu słuszny.

Opublikowano

Nie jesteś pierwszą i ostatnią osobą, która została nagrodzona w ten sposób. Następnym razem załatwiaj tego typu sprawy poprzez wiadomość prywatną z moderatorem i GM'em. Co do warnów to napiszę tylko tyle, lol.

Opublikowano

Nie jesteś pierwszą i ostatnią osobą, która została nagrodzona w ten sposób. Następnym razem załatwiaj tego typu sprawy poprzez wiadomość prywatną z moderatorem i GM'em. Co do warnów to napiszę tylko tyle, lol.

Po co od razu temat pisać skoro można załatwić to na pw u moda od którego dostałeś warna/globalnego? ;f

Dobrze że napisał temat.

Takie rzeczy dzieją się często na forum może po kilku takich tematach moderatorom wejdzie coś do głowy.

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

Nie zauważyłem tego, że trzeba podać + i - w regulaminie, zwracam honor i przepraszam :P Co do PW pisałem raz wprawdzie, lecz zero kontaktu i nie skutkowało. Teraz wiem, do kogo pisać :D

Mam jedno pytanie, po którym można zamknąć temat: Czy warny "przedawniają się" ?

A i oczywiście dzięki za pomoc :)

Zelltar_eune_45_7_logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...