Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS]Tyle killi a lose ;x

Baku.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prowadziliśmy killami i ogarniętymi graczami i potem oni w 5 polecieli najpierw na kolege i go dead a potem na mnie i lose o.O

02200v.jpg

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

I to jest dowód na to że nigdy nie powinno się dawać surra. Zawsze można tego nafedowanego złapać w pięciu i prosta droga do nexusa

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

lvl ? bo nie ma zadnego flash i ignite, przewiduje warzywa na 5 lvlu...

Em, jestes niepelnosprawny czy glupi? :D

Przeciez na ss widac lvl...

Opublikowano

Brawo, zajebiste staty. I co z tego, że zajebiste staty, skoro mogłes grac jak pała, flamować sojuszników, w ogóle nie pomagac w TF'ach, lecieć przez pół mapy za killem w środku TF'a, i tak dalej...
Dzieci, zapamiętajcie, gdy jaracie się swoimi zajebistymi statami, dajecie do zrozumienia, ze zasługujecie na brąz, nara. Aczkolwiek, to 7 level, więc...

2d82fcx.jpg
Opublikowano

Brawo, zajebiste staty. I co z tego, że zajebiste staty, skoro mogłes grac jak pała, flamować sojuszników, w ogóle nie pomagac w TF'ach, lecieć przez pół mapy za killem w środku TF'a, i tak dalej...

Dzieci, zapamiętajcie, gdy jaracie się swoimi zajebistymi statami, dajecie do zrozumienia, ze zasługujecie na brąz, nara. Aczkolwiek, to 7 level, więc...

Popacz na asysty moje i kolegi ;-) w teamie jedynie my graliśmy 2 na 5 poszliśmy pod ich baze oni na nas skoczyli my dead i po nexusie .

1391961391-U712132.jpg

Opublikowano

@UP

Masz coś do takich ss'ów ?

O ile się orientuje to właśnie ten dział (czyt. Media) Jest właśnie do wstawiania ss'ów a skoro coś ci się nie podoba możesz wyjść i nie czytaj i nie patrzeć w ogóle na te screeny

@TOP

Myślę, że dało rade by wygrać ty byłeś przecież bardzo nafeedowany, jedna porządna wbita z kolegą i wygrana :)

Opublikowano

W League Of Legends licza sie umiejetnosci i mozg. Od lvl 1-10 graja zaawanspwani gracze poniewaz tworza ref konta

Twoj bulid na mastera dziwny jest. Albo robisz go ad albo ap. Nigdy pod tanka

Sometimes to find what you're searching for you have to change the way you look

Sygnatura MPC.png

Opublikowano

Szkoda, że nie zobaczyłem tematu wcześniej to bym wrzucił moj mecz Vi

Wszyscy z mojego teamu ze statami typu 0/8 1/10 i 2/9 a ja jedyny mialem 25/9/x Triple waliłem jak się sam w 5 wbijałem. Musialem sie sam wbijac bo reszta nie wiedziala co w ogole robic..

Zbieram Like ^^

Opublikowano

haha jeszcze ten varus co kilofy stackowal
ashe z hexdrinkerem i atma hahahaha
jax z samym doranem....
nie wiem jak to przegraliscie, ale wiekszosc killi miales ty i to pewnie przez to, bo kille powinno sie oddawac jak sie jest nafeedowanym

Opublikowano

Puknij się gościu ;-) popacz na asysty moje i kolegi ;-) w teamie jedynie my graliśmy 2 na 5 poszliśmy pod ich baze oni na nas skoczyli my dead i po nexusie .

Żal mi takich dzieci jak ty .

A mi żal ciebie. Po jaką cholere wrzucasz to gówno tutaj? Gra jak zwykła gra tylko że na 7lvlu i na ujemnym w/l.

PS Staty też do h*ja nie podobne. gdybyś ich tak nie sfedował twoj team miałby szanse.

Opublikowano

A mi żal ciebie. Po jaką cholere wrzucasz to gówno tutaj? Gra jak zwykła gra tylko że na 7lvlu i na ujemnym w/l.

PS Staty też do h*ja nie podobne. gdybyś ich tak nie sfedował twoj team miałby szanse.

Jak nie grasz w lola to wyjdź z mojego tematu do tego nawet nie umiesz ortograficznie napisać bo nie pisze sie h*j tylko ch*j ;]

1391961391-U712132.jpg

Opublikowano

Czy gdzieś napisałem że nie gram w lola? o_0

Jak nie grasz w lola, to wypier z mojego tematu, do tego nawet nie umiesz ortograficznie napisać bo nie pisze sie h*j tylko ch*j ;]

Ja sie czepiać to sie czepiać, pozdro.

Opublikowano

Czy gdzieś napisałem że nie gram w lola? o_0

Ja sie czepiać to sie czepiać, pozdro.

Idź na bambusa nie prosiłem o takie opinie ani głupie komentarze.

1391961391-U712132.jpg

Opublikowano

o LoL. A jak można oczekiwać wygranej gdzie człowieki latają z buildem typu

- 3x Pasek + 3x Warmog Poppy

- Hextech + Warmog Yi

- Guinnso Kayle

- Atma Ashe

W dodatku to rozgrywka na 7lvl więc raczej nic nie straciłeś, a graczy nie ma się co czepiać bo pewnie zaczynają dopiero przygodę z LoLem.

Opublikowano

o LoL. A jak można oczekiwać wygranej gdzie człowieki latają z buildem typu

- 3x Pasek + 3x Warmog Poppy

- Hextech + Warmog Yi

- Guinnso Kayle

- Atma Ashe

W dodatku to rozgrywka na 7lvl więc raczej nic nie straciłeś, a graczy nie ma się co czepiać bo pewnie zaczynają dopiero przygodę z LoLem.

Ta tylko u mnie w timie 3 osoby afk prawie cały mecz ...

1391961391-U712132.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...