Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]VAC Banned - Ale za co?

McMati256

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Otoz mam maly problem , poniewaz dostalem ban na Valve Anti Cheat i nie wiem z jakiego powodu. Czy dalo by sie napisac do Steam jakies odwolanie ? Czy porozmawiac z nimi?

Prosze o szybka odpowiedz! [Nie uzywalem zadnych hackow , dopalaczy itp. nigdy]

btw. Moj kolega tez zostal zbanowany na vac chociaz niz nie zrobil.

Screeny:

beztytuuboo.png

22222fm.png

// screeny wstawiaj w

[/ spoiler]

mcmati256.png

I7-3770K 5.0GHz + Corsair H55 / Asus HD7870 DCII / Corsair Vengeance 2x4GB 1600MHz / Asus P8Z77-LX

Opublikowano

Mój kolega tez tak mial. Pisz do Valve. Niema innego wyjscia

Jesli chcesz bym zobaczyl co piszesz/odpowiadasz mi napisz na początku posta @DangoPL

Opublikowano

Pewnie ktoś cię podwalił jak chciałeś kogoś oszukać na trade lub coś takiego.

Odwołania nie masz co pisać bo i tak Ci nie zdejmą tego.

Opublikowano

Pewnie ktoś cię podwalił jak chciałeś kogoś oszukać na trade lub coś takiego.

Odwołania nie masz co pisać bo i tak Ci nie zdejmą tego.

Czy dalo by sie sprawdzic kto to , lub za co?

I tak btw. Jest tez szansa ze moglbym pojechac do siedziby valve w Bellevue w Waszyngtonie (USA) i porozmawiac z nimi.

//Napisalem do steam support:

https://support.steampowered.com/view.php?ticketref=8274-IAHX-1529

// linki w code

mcmati256.png

I7-3770K 5.0GHz + Corsair H55 / Asus HD7870 DCII / Corsair Vengeance 2x4GB 1600MHz / Asus P8Z77-LX

Opublikowano

Może ci odpiszą za co dostałeś, jest szansa 1/10000000000, że ci zdejmą bana "bo velvet sie nie myli".

I z tego co widzę to się nie wypierasz tego, że kogoś chciałeś scamowac, lub po prostu chciałeś się zabawić używając "niewykrywalnych czituf", które tak naprawdę są wykrywalne.

Opublikowano

Może ci odpiszą za co dostałeś, jest szansa 1/10000000000, że ci zdejmą bana "bo velvet sie nie myli".

I z tego co widzę to się nie wypierasz tego, że kogoś chciałeś scamowac, lub po prostu chciałeś się zabawić używając "niewykrywalnych czituf", które tak naprawdę są wykrywalne.

Hackami sie zadnymi nie bawilem , nawet tymi "Nie wykrywalnymi" a co do scamowania , to nie jestem takim chujem zeby scamowac.

mcmati256.png

Opublikowano

co Ty chcesz jechać do usa, bo dostałeś bana od vac..... na pewno coś musiałeś zrobić i pewnie i tak Ci nikt tego nie zdejmie, ; nigdy nie zdejmują ;

Opublikowano

Nie wiem kto byłby tak głupi żeby przyznawać się do używania cheatów, ja Cię o to tylko podejrzewam, ale są to ślepe podejrzenia (nie mam szans aby je uzasadnić).

Za free banów nie dają, a z Twoim pomysłem aby jechać do siedziby valve to troszkę się zaśmiałem :D.

Opublikowano

Tak jak pan wyżej, za darmo banów nie dostają.Na pewno musiałeś coś zrobić, używać jakiś bugów, cheatów, programów które dodają achievementy.

A jechać do ich siedziby ..

WaldzioxD.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...