Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z fb.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam problem z facebookiem a dokładnie problem polega na tym że ciągle na tej tablicy czy yyyy* nie wiem jak to się nazywa, wyskakuje XXX ( Ja ) Udostępnił link z aplikacji np. Demotki, Demotywatory, Profesorki itp, Ja tego nie udostępniam, nie wiem skąd nagle się to wzięło, może dlatego że gdy chciałem zobaczyć udostępniony link od danej osoby musiałem kliknąć " like " , nie chce takiego bajeru bo mnie to wkurwia, wyskakują jakieś irytujące nie raz linki, że niby ja je udostępniłem. Nie wiem jak to zniwelować bo na fb siedzę max 30 min na tydzień , gdy zabraknie kumpli którzy mają zadanie.

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

To jest fejsukowy spam i reklamy .. pisze że ''Patrz Magda oblodziła Michałowi na ulicy[Film]'' a ciekawscy wchodzą a tu ni ma lodzika tylko 'lajki' dla stron

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Witam.

Mam problem z facebookiem a dokładnie problem polega na tym że ciągle na tej tablicy czy yyyy* nie wiem jak to się nazywa, wyskakuje XXX ( Ja ) Udostępnił link z aplikacji np. Demotki, Demotywatory, Profesorki itp, Ja tego nie udostępniam, nie wiem skąd nagle się to wzięło, może dlatego że gdy chciałem zobaczyć udostępniony link od danej osoby musiałem kliknąć " like " , nie chce takiego bajeru bo mnie to wkurwia, wyskakują jakieś irytujące nie raz linki, że niby ja je udostępniłem. Nie wiem jak to zniwelować bo na fb siedzę max 30 min na tydzień , gdy zabraknie kumpli którzy mają zadanie.

Bo jak wchodzisz na strony typu szafunia, zjebunia, penisunia, i inne kurewskie syfy to wyświetla Ci się że musisz polubić i zainstalować aplikację, pisze przy instalacji małym drukiem "publikowanie w twoim imieniu". Odinstaluj ten syf.

Opublikowano

No właśnie, jak to odinstalować ? bo ciągle usuwanie z tablicy to niestety nie lekarstwo .

Pewnie polubiłeś jakąś stronę i ci dodaje samo posty, też tak miałem ostatnio i tylko musiałem ,,nie lubię'' dać i podziałało ;p

35bh8wo.png

exModerator

Opublikowano

Dokładnie, kumpel wrzucił "ciekawy obrazek" i wbiłem, dałem lubie to żeby móc ją zobaczyć i teraz samo dodaje mi posty.

UP, gdzie dałeś " nie lubię " ?:D

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Musisz pogrzebać w aplikacjach, którym zezwoliłeś dostęp do tablicy i je usunąć/wyłączyć (zależy od tego, czy chcesz je dalej posiadać). Mnóstwo ludzi boryka się z tym problemem niestety, ale cóż.

Qui est le prochain?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...