Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Apex-EU Off

Roiccrx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Coś ostatnio mnie wkurwia ten NFS. Nie dość, że jest więcej problemów w grze a to jakies błędy rozłączające a to inne lagi, nic w tych łatkach nie zrobili pozytywnego i codziennie mają jakis problem...

I weź tu graj. W ogóle powinno być darmowe odnawianie diamentów teraz bo znowu ludzie będą na nich kurwić :( po prostu ostra lipa...

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

Mnie też to wkurzyło, rano kupiłem sb BMW M1 Procar, sportevolution i i135 i nie mogę ich przetestować;/

/edit

Działają już serwery, można się zalogować, ciekawe jak długo?!

Piterek kupiłeś Flexora? :D Ja już testowałem na trasie. Ciężkie niesterowne gowno ktore ma tylko dobry start. Musze je sprawdzić na dragu :P

Tak, kupiłem go i żałuje, lepiej sobie 2 miejsca kupić.

Opublikowano

Słyszałem, ze mają dodać hackshielda od kumpla, może dlatego tak sie dzieje. Miejmy nadzieje, ze to nie kolejny atak hackerow.

A moze włączą chat!? :D

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

hackshield przydałby się, włączenie chatu także :) dobrze, że nie olali world`a po wypuszczeniu MW 2012 ( która jest straszną padliną )

nafson_gameplay.png
Opublikowano

Piterek kupiłeś Flexora? :D Ja już testowałem na trasie. Ciężkie niesterowne gowno ktore ma tylko dobry start. Musze je sprawdzić na dragu :P

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

Roiccrx, takie rozmowy na PW.

Serwery znów działają, zamykam bo widzę że spam się zaczyna robić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...