Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto kupić?

vito900

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam taki mały dylemat gram od dawna w wota a niedawno zauważyłem ze jest wersja pudełkowa tej gry w której są 2 kody. Po ich użyciu razem mogę dostać:

-50 000 kredytow

-10 dni premium

-3 000 golda

-niszczyciel czołgów FCM36 Pak40 (premium III poziomu)

Niestety jeżeli chce dostać to wszystko musiałbym założyć nowe konto i właśnie nie wiem czy założyć nowe konto czy zostać przy starym bez wyżej wymienionych bonusów. Na obecnym koncie czołgi które są ważne dla mnie to tylko KV-1s i T49 i nie wiem czy zrobić nowe konto czy zostać przy starym co sadzicie?

Opublikowano

Dalko to nie zaszedłeś więc bierz bonusy .

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Sporta i T49 bardzo szybko możesz zrobić, więc rób nowe konto :)

Za 3k golda możesz sobie kupić jakiś premium 5 tieru do zarabiania lub dozbierać 4,5k na SP :)

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Sporta i T49 bardzo szybko możesz zrobić, więc rób nowe konto :)

Za 3k golda możesz sobie kupić jakiś premium 5 tieru do zarabiania lub dozbierać 4,5k na SP :)

Przed kupnem czołgu premium 8 tieru, zaleca się zagranie przynajmniej 100 walk na zwykłym 8 tierze. Wcześniejsze kupno mija się z celem bo niedoświadczony gracz nie jest wstanie wycisnąć pełnej mocy z tego czołgu. Lepiej dla niego jak kupi sobie jakiś 5 tier (na promocji to nawet i kilka może kupić) lub poprostu dokupić niewielką ilość złota i zakupić PzIVS.

76561198001815076.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...