Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] System

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Są jakieś tam sposoby, ale nie będzei ci działać np. aparat. Zresztą jest to bardzo nie stabilne. Telefony z Win są przystosowane na ten OS, a telefony z androidem, na ten OS.

Opublikowano

Podpisuję sie pod tematem, kolega up coś podpowiedział, ale moż ktoś opisze coś więcej?? Dodam ze mam htc s8 i jestem mega wkurwiony na Windows bo jest syf ... Nie ma flashplayer lepszej przeglądarki itd... Ostry syf a tapeta to albo biała albo czarna.... Aj szkoda gadać mój błąd ze zmieniłem z androida na to guw..o

Ej sprawdź TO (koleś jest zajebisty !)

http://www.youtube.com/user/TheAsterkcr#p/u/9/wTflXMsnf4c

To jest prawdziwy Polski Underground !!!

Opublikowano

Jak widzę jakie bzdury tutaj te dzieciuchy piszą to aż mi się śniadanie cofa 8S Nawet nie podałeś modelu, zacznijmy od tego że NIE, dlaczego? Po pierwsze nie podałeś nawet modelu telefonu, po drugie jest bardzo mało prawdopodobne ażeby ktoś napisał sterowniki, np. ekranu, trzy - jak widzę to jak wy o tym piszecie - już z góry przekreślam wasze możliwości intelektualne i wiem że nawet gdyby to wszystko było podane na tacy - nie poradzilibyście sobie. To co podał kolega wyżej to HTC HD2, owszem działał na WM6.5 ale to nie ma nic do rzeczy <_<

apple.png

Opublikowano

@UP

Widzę twój poziom intelektualny jest niski. HTC HD2 działa pod systemem

- Android

- Windows Mobile

- Windows Phone

- Meego

- Windows RT

I pewnie jeszcze coś.

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

@UP

Widzę twój poziom intelektualny jest niski. HTC HD2 działa pod systemem

- Android

- Windows Mobile

- Windows Phone

- Meego

- Windows RT

I pewnie jeszcze coś.

Działa na wp 6.5 stockowo <_<

Te systemy są nieoficjalne z xda..

Jedynie HTC HD2 został tak świetnie zhackowany, że inne os'y działają dobrze.

Nie da się tak na innych urządzeniach ponieważ nie ma sterowników, w wm aplikacje nie mają uprawnień i przede wszystkim producenci nie podają kodów źródłowych kernela, systemu, blokują bootloadery itp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...