Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] XBOX360 SLIM 250GB

marianosek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam takie pytanie iz kupiłem konsole jakies 3 tyg temu i moje pytanie jest nastepujace. Czy te konsole da sie przerobic???

Czytałem na necie ze w tej chwili nie ale pracuja nad czyms.... Bylem tez w sklepie w ktorym gosc zajmuje sie przerobieniem i on mi powiedzial ze jest 90% szansy ze konsola zostanie uszkodzona a 10% ze sie uda. Czy ktos wie czy w tej chwili jest mozliwe przerobienie mojej konsoli czy tez nie lub czy ktos wie kiedy bedzie mozna przerobic owaka konsole?

Opublikowano

Podaj nam datę produkcji konsoli.

Każdego Slima można przerobić, ale jeśli został on wyprodukowany nie dawno to pozostaje Ci tylko RGH.

I nie idź już do tych Co mówili Ci, że 10 % szans, że się uda.

Poszukaj kogoś kto się tym zajmuje i miej pewnosć, że wykona Ci RGH profesjonalnie. Wtedy nie będzie praktycznie żadnego ryzyka.

Opublikowano

Taa , kupiłem pare miesięcy temu Slima i do dziś czekam na przerobienie , lepiej mieć oryginał...10% To bardzo mało , lepiej nie ryzykować.

Opublikowano

No to pozostaje Ci tylko RGH.
Podaj nam jeszcze jaki masz dashboard bo nie jestem pewien ale na 100% da się przerobić 16202 a nie wiem jak jest z 16203.

Jeśli nie aktualizowałeś konsoli od 3 tyg to na 100% przerobisz.

Opublikowano

Nie wszystko stracone, mozesz sobie wymienic konsole na taka, ktora da sie przerobic lub juz przerobiona. Chcesz moge Ci dac namiary na PW.

ruch_13.jpg
Opublikowano

@Shiniox aktualizowalem konsole ale pytalem sie goscia z allegro i on mowil ze da sie przerobic na rgh i lt 3.0 extreme rgh 180zl lt 340zl takze jest mozliwosc przerobienia.. Dzieki za pomoc. Temat do zamkniecia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...