Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Cs

ManfyPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.mam problem,ponieważ nie słyszę graczy,a te okienka ,że coś mówią to mi migają.Proszę o pomoc.Z góry dziękuję

Opublikowano

Wejdź w ustawienia, w zakładkę Voice. I weź te suwaki poprzesuwaj na swoją głośność (najlepiej najpierw na max, potem jak coś to zmniejszyć) :) Może pomoże xD

sysuniadangos.png

Pomogłem Ci w czymś ? Spodobał Ci się mój post ? Nie bądź obojętny. Daj LIKE! :)

|+++| 50 POSTÓW - 26.02.13 12:13|+++|

Opublikowano

A w tej zakładce masz zaznaczone "Enable voice in this game" ?

sysuniadangos.png

Pomogłem Ci w czymś ? Spodobał Ci się mój post ? Nie bądź obojętny. Daj LIKE! :)

Opublikowano

Wpisz w konsoli: voice_enable 1
Zapewne masz 0. Spróbuj i odpowiedz czy jest ok.

sysuniadangos.png

Opublikowano

Już nie wiem jak ci pomóc jak nic nie pomaga :( Starałem się tylko szkoda, że nic z tego nie wyszło :/

sysuniadangos.png

Opublikowano

Jak masz steam, to nie ma możliwości abyś słyszał graczy ns, trudno będziesz tylko słyszeć graczy steam, każdy tak ma po aktualizacji

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...