Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy moge wypić piwko po znieczuleniu zębów?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dzisiaj byłem u dentysty tak 4 godz temu i podal mi 3 razy znieczulenie [ do pląbowania ]

i teraz nie wiem czy moge wypić po znieczuleniu czy nic sie nie stanie hhe

dalej je czuje po woli odchodzi.

ps nie komentować poszukaj w google..

szukałem i jakoś niema sensownych odpowiedzi.

Opublikowano

Heh, mi powiedziano ( również plombowanie lecz od razu dwa zęby i dostałem trzy zastrzyki po nie dużej dawce ) i powiedziała mi żebym odczekał 30 min .

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Spokojnie już możesz, kolega pił tanie wino, po 30 minutach, tylko że miał znieczulenie po prawej stronie a starał sie pić lewą

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Piiij spokojnie. Skoro to nie było wyrywanie zęba to możesz śmiało pić. Gdyby Ci wyrwali zęba to byś nie mógł pić przez dłuższy czas bo zostaje skrzep (on chyba jest od tego aby Ci się zrosło na nowo dziąsło w tym miejscu gdzie był ząB)

photo261314.png

Opublikowano

Po co piwo ;d Od razu czteropak ;d

A tak na poważnie to lepiej daj sobie spokój dzisiaj i wypij jutro bo może Ci pląba wypaść

Opublikowano

Z tego co wiem leków nie można mieszać z alkoholem. Zawsze jak jestem u dentysty, to zabrania jeść i pić przez 2 h.

Z tym swoim koxem, to odczekaj, aż znieczulenie przestanie działać + zrób sobie z 2h zapasu .

9368_gold.png

Opublikowano

Z tego co wiem leków nie można mieszać z alkoholem. Zawsze jak jestem u dentysty, to zabrania jeść i pić przez 2 h.

Z tym swoim koxem, to odczekaj, aż znieczulenie przestanie działać + zrób sobie z 2h zapasu .

To zależy co robi dentysta, ale tak jak Omek napisał lepiej zrób sobie zapas. Z resztą z tego co wiem to po znieczuleniu trzeba odczekać 1h aby móc prowadzić auto, czyli jakiś związek z alkoholem jest, nie mieszaj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...