Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] xperia J vs xperia P ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jutro ide z mama po nowy telefon i jestem miedzy xperia P vs xperia J i nie wiem który wybrać ; d doradzicie mi coś? co według was lepsze? XPERIA P czy XPERIA J ? i czemu NA PRZYKŁAD wolicie XPIERIE J niż XPERIE P? proszę o pomoc dobraniu telefonu :) pozdrawiam.

xperia j: http://www.mgsm.pl/pl/katalog/sony/xperiaj/Sony-Xperia-J.html

xperia p: http://www.mgsm.pl/pl/katalog/sony/xperiap/

zobaczcie, przeanalizujcie i doradzcie mi :) z góry thx :))

Opublikowano

xperia p.

powodów jest milion ale mówię Ci, będziesz bardziej zadowolony z niego niż z J :)

Opublikowano

Sony Xperia P

więcej funkcji, ram, lepszy procesor, więcej pamięci wbudowanej,

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Jestem za P iz ma lepsze bebechy . Lepiej miec zawsze wiecej ramu i procka niz miec mniej . A na to chwile to te telefony sa mocniejsze od mojego starego kompa xD A jak chcesz zeby co lepiej gralo to np T

BUM

Opublikowano

P jest na pewno lepsza. Niestety ma ona chyba Androida 2.3 co nie jest wielkim atutem, ale ogólnie sam telefon jest pod każdym względem lepszy od J, ma 2x więcej pamięci RAM, lepszy procek. Nie ma slotu na kartę, ale 16GB wbudowanej powinno wystarczyć.

Powiem co nieco o J bo ją mam, telefon dzięki Androidowi 4.0.4 chodzi dobrze, ale czasami potrafi przyciąć w menu. Z grami radzi sobie bardzo dobrze, ale w takich bardzo wymagających potrafi zmulić.

Nie ma się co zastanawiać, bierz Xperię P.

Opublikowano

sony xperia P i tylko P bo J ma dziwny desing..

Mój mały Głodomor : Samsung r540       Mysz:  Logitech M100         Słuchawki :  Creative fatal1ty HS-800    I'd love this set.

Opublikowano

J i z designu i z OS'a nie bedziesz zadowolony. Ogólnie tragiczny telefon. Wybierz Sony Xperie P.

Jeśli odpowiadasz mi, bądź masz do mnie pytanie, oznacz mnie. Wtedy masz pewność, że Ci odpowiem.

7ltRHSP.png

Mentoruje w zarabianu przez internet: subsms, ppa, ppi, ppd, skracanie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...