Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] ownserver.pl Pakiet Minecraft PRO co sądzicie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema,

Zastanawiam się nad kupnem serwer w ownserver.pl a pakiecie Minecraft PRO

Cena to 109zl/miesiac i 4GB Ramu

Tutaj jest co oni proponują:

TeamSpeak 3 512 Slotów na własnej licencji ( darmowej ) Własny adres IP TAK Domyślny PORT TAK Własna domena jako IP TAK DynMAP TAK RTOOLkit TAK Bazy MySQL TAK MySQL Lokalnie TAK Serwer WWW TAK Miejsce HDD od 40 do 180 GB Modyfikacje TAK Lista Minecraft, Bukkit, Tekkit, Mineshafter Dostęp do pliku JAR TAK Non-premium TAK Zarządzanie serwerem Panel OwnServer, RTOOLKit

Odrazu mówię że wiem że za mniejszą cenę mogę mieć dobrego VPS`a ale z VPSem jest za dużo zabawy. A na dodatek nie chcę też sie bawić w VIPy z łączeniem konta bankowego.

Do rzeczy, co sądzicie? Brać czy nie? Wgl ownserver.pl to dobry hosting? W końcu na stronce pisze że mają 1600+ serwerów.....

Opublikowano

Ja z własnego doświadczenia wiem że opłaca się kupywac tam taki serwer ponieważ szybka obługa, brak lagów,dosyć tanie serwery pro itp.Według mnie możesz kupić tam serwer

junior.jpg

Opublikowano

Ja z własnego doświadczenia wiem że opłaca się kupywac tam taki serwer ponieważ szybka obługa, brak lagów,dosyć tanie serwery pro itp.Według mnie możesz kupić tam serwer

4GB na 40 slotów starczy? Albo nawet na 30-35? Czytałem że opinie były że z początku serwer chodzi bez lagów a po paru miesiącach się zaczynaja lagi ;/

Opublikowano

Pisze się jest napisane a nie pisze. Co do tematu, ile slotów zależy od pluginów. Hostingu nie polecam, support odpisuje dopiero po paru dniach i straszne lagi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...