Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GENERATOR KONT V.3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prośby i pytania proszę kirować w tym temacie.

DOWNLOAD

SKAN PÓŹNIEJ!!!

//Kaka

scan nie musi być. Mediafire autom. skanuje pliki

LISTA NAJWIEKSZYCH BOTÓW YT2 S1:

1.MrCybucH NAJWIEKSZY plagiator wrzechczasów.
2.DarkHunter NAJWIEKSZY NOOB LONGJUYT2 s1.Chodzi za ludzmi którzy chcą spokojnie skille wbić na P i za czepia ich chodź nie daje rady ^^.
3.1234567810 Odpowiada zawsz "omg noob" i jak się mu pojedzie to płacze i pisze "omg chodz solo kozaku" gdy widzi moje itemy zakłada miecz na 1 lvl sądząc, że niema nic lepszego.Po 2 min (od jego przegranej) spami na chacie, że sella żadło +7.

I WIEDZ, ŻE RAP NIE ZNACZY SZEROKIE SPODNIE...

31081.png

Obecnie gram na longjuyt2 s1:) Nick:-niewiadomo-

SKILLE
-DUCHOWE P
-SILNE P
-TĄPNIĘCIE P
-WALNIĘCIE P
-UDERZENIE MIECZA 6

Lvl: 76 :P
Itemy, bardzo dobre.
Opublikowano

WARROCK a mógłbym prosić ,żebyś mi objaśnił jak to działa?

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 98%, którzy są normalni, a nie w tych 2% odmieńców wstaw to do swojej sygnaturki.[ by prokiller00
Opublikowano

Dzieki za pomoc, teraz zalapalem od czego jest plik Readme.txt ^^

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 98%, którzy są normalni, a nie w tych 2% odmieńców wstaw to do swojej sygnaturki.[ by prokiller00
Opublikowano

Mam ten plik już lukałem w Redame ale to jakieś nie dla mnie , mógłby ktoś napisać wszystko po kolei co trzeba zrobić i jeszcze jedno to generuje 1 lvl inaczej po prostu tworzy szybciej nowe konta ? Czy to ma za zadanie robić jakieś kosmiczne bajery ;p

Opublikowano
i jeszcze jedno to generuje 1 lvl inaczej po prostu tworzy szybciej nowe konta ?

Ten program tworzy dużo szybciej nowe konta. Tylko słyszałem że po 2h jeżeli nie zaktywujesz konta linkiem wysłanym na e mail to tracisz je.

k2networkiv2.png
Opublikowano

Tak ale skad macie pewnosc ze to nie keyloger to jest niebezpieczne.

proste nie masz pewnosci nie sciagaj -.-

a nie gadasz o czyms nie zwiazanym z tematem jesli myslisz ze to keyloger nie sciagaj

proste....

Dobra sry ze za spamowałem już sie nie powtórzy.

Opublikowano

proste nie masz pewnosci nie sciagaj -.-

a nie gadasz o czyms nie zwiazanym z tematem jesli myslisz ze to keyloger nie sciagaj

proste....

xJustMe.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

nie rozumiem trochę tego ;/

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 98%, którzy są normalni, a nie w tych 2% odmieńców wstaw to do swojej sygnaturki.
Znawca
Opublikowano

Ehhh. Poszukaj tematu z v4 (nowszy), nie odświeżaj tematu i już Ci tłumaczę: Na górze po lewej wpisz username, nickname i haslo, zaznacz jaki chcesz miec mail. Dajesz Fill Out Everything. Przepisujesz kod, dajesz go to my email, akceptujesz i konto zrobione. Tylko nie wiem czy to jeszcze działa.

• Dodaj nową pozycję...