Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INNE] ocena i wycena konta

Team W Auto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niewiele... Jeżeli ktoś już kupi to za kilka zeta, nie więcej według mnie. Gdybyś miał lepsze dodatki i celowniki to co innego. Co do statów - niezłe, na mechaniku dobre K/D, ale średnie punkty na rundę w obu klasach mogłyby być lepsze, choć też nie jest źle. Nie będę krytykował, bo sam mam tragiczne staty, może po zmianie neta się to odmieni :)

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Dyszke można dać wiecej nie.

Pomogłem? Daj lajka to nic nie kosztuje :rolleyes: .

Opublikowano

Niewiele... Jeżeli ktoś już kupi to za kilka zeta, nie więcej według mnie. Gdybyś miał lepsze dodatki i celowniki to co innego. Co do statów - niezłe, na mechaniku dobre K/D, ale średnie punkty na rundę w obu klasach mogłyby być lepsze, choć też nie jest źle. Nie będę krytykował, bo sam mam tragiczne staty, może po zmianie neta się to odmieni :)

Nie ma co się patrzeć na k/d przy 500 killach.

Co do tematu szału nie ma.

Zostaw dla siebie/znajomego, w szczególności że musisz sprzedać konto wraz z mailem.

436951440626370320491.png

Opublikowano

tak jak to już kiedyś napisałem poco się denerwować i pytać ludzi ile konto jest warte lepiej sprzedaj je osobie która dopiero zaczyna grę i nie zna tego forum i tyle

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...