Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co teraz kupić?

louson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z niższej klasy polecam kupić Mazdę RX-7 RZ, po tunningu do klasy B jest tam jednym z najlepszych wozów.

Dobrym wyborem będzie też Aston Martin DBS, jeden z lepszych wozów za IGC.

Opublikowano

Z aut za IGC (Bo nie sądze, że chcesz wydawac na grę pieniążki) polecam:

W klasie E/D jeżeli masz Silvię (s15) to odszykuj go do którejś z ych klas :)

W klasie C odszykuj Solstice na maxa (to niedroga operacja, potrzeba będzie około 2 części oprócz tych które są w store) sprawuje się naprawdę nieźle w tej klasie.

W klasie A Aston Martin DBS, co prawda średnia fura ale oprócz GTSa może być do wyścigów jak BeeM się znudzi

W klasie C lub ewentualnie B wyszykuj Audi RS 4 do wyscigów drag

W Klasie A/S do dragów jest Lambo Roadster LP 650-4 nie może rywalizować z innymi lepszymi lambo poaganim czy F1 ale nie ma nic lepszego do dragów za IGC

W Klasie C odszykuj Rx7-RZ nie najgorsza furka ale mimo wszystko bardziej polecam Pontiaca

Nic więcej Ci nie polecę, gdyż nie testowałem jeszcze. Polecam Ci używac CarChangera i próbować jeździć autami. Pamiętaj tylko, ze auto słabe w klasie B na przykład może być dobre w innej klasie

albo dobre do dragów czy pościgów zamiast zwykłych race :) Ja kolekcjonuje wszystkie auta, które mi się podobają. Nawet jeśli nie warto nimi się ścigać do staram się odszykowac je ładnie i wybieram

zwykle te, które z handling modifierem sa swietne do driftu :)

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

Lamborgini są słabe, chodzi mi o sterowanie, przyśpieszenie i Vmax mają dobre, ale są po prostu uniwersalne/nudne, długo nimi nie pojeździsz.

Najlepszym wyborem będzie Aston Martin DBS.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...