Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie/Dyskusja] ban

Rafiki222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko !

Chciałbym się w jakiś sposób dowiedzieć za co zostało zbanowane moje konto. Czy jesteście mi w stanie powiedzieć gdzie owe informacje jestem w stanie ortrzymać? Nie piszcie o e-mailu bo patrzyłem tam i jedyne co jest napsiane to tylko to, że złamałem kodeks przywoływacza, a w nim jest dużo punktów które "niby" mógł bym złamać.... Napisałem do supportu, ale te łebki co tam siedzą i tak mnie oleją wiec raczej to nie miało sensu... jakieś inne propozycje ?

Teraz co do dyskusji....

Wiem, że zaraz znajdą się cwaniaczki "łoooo dobże ći tak bo, ban móśi byci słószny, nie ma wogule opcji rzeby muj ókochany trybónał dał bana za nic".... ja jednak nie mam pojęcia za co go otrzymałem, pamiętam, że pisałem w grze, że ide afk bo nie będę grać z takimi ludźmi, jednak nie poszedłęm AFK i grałem do końca, mogłem też coś sie sapać do innych graczy ale to ew. mogłem ich wyzywać od noobów i idiotów a nie "rozk***ie ci matke, wypie****aj stąd itd, etc. pamiętam, że miałem też jedną gre bardzo słabą (oczywiście to był normal) na której kiedy widziałem w naszej drużynie zerowy brak organizacji, każdy solo, 0 pomocy itd, to niestety człowiekowi odechciewa się grać i skończyłem gre ze statami 3/12...

To jest opis tego o co mam żal do administracji tej gry, jednak dyskusję chciałbym poruszyć o tym, czy jednak nie jest tak, że ci co siedzą w tym trubunale nie lecą troche w chuja.... zakładamy, że 4 osoby z mojego teamu reportują mnie za AFK, bo tak napisałem, chociaż jednak grałem do końca, potem kolejna gra, 4 osoby z mojego tamu reportują mnie bo nafeedowałem 3/12 bo oczywiście temu jestem tylko i wyłącznie winny ja, kolejna gra 4 osoby mnie reportują bo napisałem, że mam noobów w teamie, potem to wszystko się kumuluje do 12 reportów podczas 3 gier, łepek z trybunału to widzi, stwierdza, że moje zachowanie jest naganne, i banuje, wierząc na słowo tym 12 osobom, które mnie reportują chociaż, ci idioci robią to bo się na mnie wkurzyli.

Chciałbym otrzymać wasze opinie na ten temat, tak jak nazwałem jest to dyskusja, więc liczę na wszystkie opinie, chce też kulturalnych odpowiedzi, a gimbusiaków zapraszam na inne forum, bądź innego tematu, bo są tu też osoby dorosłe, które nie koniecznie interesuje wasze zdanie...

Dzięki i pozdrawaim Rafiki/Aqwal

Opublikowano

Proste pierwsze pytanie, używałeś buga na RP, lub ktoś ze znajomych na twoim koncie ? I na jaki okres ban

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

nie nie buga, nie używałem słyszałem o nim, kusiło, ale nie chciałem się poegnać z moim kontem, a ban został nałożony na 3 dni

Opublikowano

Co do tego trybunału, to jest chyba tutaj nawet osobny temat o nim, widziałem go niedawno.
Co do bana, możesz wbić na oficjalne forum LoL'a i tam spamować jakiemuś adminowi skrzynke czy cos w tym stylu.

2d82fcx.jpg
Opublikowano

głównie chodziło mi o to żeby dowiedzieć się gdzie ostrzymam informację o powodzie bana, dyskusję otworzyłem przy okazji,

co do trybunału, to wq. mnie są jak kucharze w MC Donald's "temu dopierdole dodatek, z temu nie"

Opublikowano

Polski ci odpisze po jakimś tam czasie, a angielski po 24h czy tam 48h nie pamiętam :P

Ja również stworzyłem temat o trybunale, bo to jest bezsensu teraz, kiedyś było lepiej..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...