Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Która broń lepsza ?

radasek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , od wczoraj zacząłem grać w BFH , mam 7lvl i kupiłem sobie na zawsze broń "Projektor Omega" broń nawet spoko ,ale troche słaba ,chciałbym zapytać która broń jest lepsza.

Projektor Omega czy Bojowe Ramie Mosiężnego Zginacza.

I jak już pytam to chciałbym też zapytać czy ubrania które kupimy dają coś więcej niż tylko wygląd ^^

Z góry dzięki

77678022723864382104.png

Opublikowano

Ubrania dają tylko wygląd, nic więcej.

A z broni to Polecam ci Super Szwajcara/Uber Wolfganga.

Dzięki ,spróbuje kupić tego Super Szwajcara i zobaczymy ^^

Tylko troche różnica jest , Omega 5tysięcy funts ((czy jak to tam się nazywa)) Szwajcar niecałe 3 :)

77678022723864382104.png

Opublikowano

Według mnie Super Szwajcara musisz mieć.

Laser możesz brać na drugi slot na broń.

I kup sobie jakąś zwykłą bazooke za 800 funds jak nie masz.

A cena w fundsach nie ma znaczenia.

Super Szwajcar ma takie same obrażenia jak PKM, M249 na bliski zasięg, a jest tańszy.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Super Szwajcar/Super Gnatogryz Berniego. Według mnie najlepszy set. Laserem da się grać, ale z MG na krótki zasięg. Jak napisał kolega wyżej, dokup też RPG.Może trochę wydasz (ok. 5200 Funds ) ale będziesz miał wyposażenie do 30 lvl'a :)

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

Według mnie te bronie są najlepsze:

M249 lub Super Szwajcar
Strzelba szturmowa 590
Pogromca czołgów

Sam używam tych na czerwono i gra się nimi super, ale jakbyś chciał już zakupić jakąś broń dla Gunnera Royal to kup M249 1.klasy.

Jeśli miałbyś jakieś pytania pisz na PW.

1363807594-U871302.png

Opublikowano

@UP

Po co kupować M249 1. Klasy i wydawać więcej Funds ??? Wystarczy zwykły Szwajcar, ewentualnie w wersji Super. Rekinów nie opłaca się kupować - chyba że jest przecena/oferta dnia 60-90% ;)

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

Lepiej brać Super Szwajcara. Ma on tylko większą szanse na krytyka niż zwykły Szwajcar, ale przy 100-200 strzałach kilka krytyków więcej się trafi, a to może zadecydować o statystykach w grze.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

No w sumie racja, ale jak ktoś nie ma na co wydawać forsy (np: ja) to wyda już tą forse na bronie, które lepiej wyglądają.
Mam 5 postaci, wszystkie ubrane, wszystkie uzbrojone w bronie typu: AK, M16, M249, PKM itd. Wydałem ok 200zł na konto.

1363807594-U871302.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...