Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zestaw dla medyka

borus9712

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym kupić sobie jakiś zestaw na medyka ale nie wiem jaki. Myślałem o Brutus albo Thin Gummy Wut. Co polecacie wziąć?

Opublikowano

Bierz Brutusa. Cienkie gumowe cośtam to drogi pakiet, biorąc pod uwagę zawartość, i nie taki znowu dobry.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Weś MG36 ja kypiłem ten zestaw jestem pro prawie nic rozrzutu niema mowie ci bierz ten z mg36 bardzo polecam może mnie widziałeś ??? (mój nick to StrzelamPL2)

Opublikowano

Same nubki z mg :P

A ja ci szczerze polece pakiet z m60 miła bron celna i dobra do oswojenia gry :P

Opublikowano

BRUTUS BRUTUS i jeszcze raz BRUTUS najlepszy zestaw dla medyka. Posiadam wszystkie rkm dla medyka i mg 36 same w sobie jest bardzo dobre + te dodatki po prostu miodzio. Bardzo dobrą ronią jest jeszcze qbb-95 ale to już trzeba do tego co najmniej kolbę nemezis i lunetkę m145.

Pomogłem? Daj lajka to nic nie kosztuje :rolleyes: .

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

sory za kopalnie. jak mam medyka z m240b i fn para i szturma z 416 kab i xm8 to jaki brac pakiet? moge wyslac smsa za 25zl i kupic 1 pakiet na albo szturma albo medyka. szturm 5lv medyk 11.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Medyk Brutus - lepszy od TGW i tańszy z tego co pamiętam. Na szturma Kreftdjur, tam masz najlepsze dodatki i M4A1. Potem dokupisz AEKa albo Famasa jak uzbierasz kasę i wbijesz lvl i będzie Ci się super grało. A który z tych dwóch to Twój wybór. XM8 idzie całkiem całkiem grać, więc chyba Brutus, pewnie wolisz też medyka bo masz większy lvl, tak? ;)

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

wole medyka bo lepiej sie strzela i idzie sporo expa nabic strzelajac do gaza czy hammera. kupie ten brutus na medyka a z pozostalej kasy aeka na szturma.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...