Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Która nacja na TD'ki - Pomocy ;s

TheLob

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzień dobry, cześć i czołem...

Wg. Mnie UK w TD to wielki bullshit, przynajmniej do Tortoise.

Po za tym to każda z nacji jest najlepsza na swój sposób, więc graj kilkoma na raz :) ja gram Niemcy, USA i ZSRR.

Pozdrawiam, Axl.

Opublikowano

Rób tą co ci się najbardziej podoba i najlepiej gra. Jeśli ci to pomoże to najbardziej OP jest X francuski.

76561198001815076.png
Opublikowano

Rób tą co ci się najbardziej podoba i najlepiej gra. Jeśli ci to pomoże to najbardziej OP jest X francuski.

Oooo nie tu się nie zgodzę.

Teraz najbardziej OP jest 10 tier TD Wielkiej Brytanii :D

Wali po 1500 do 10 tierów xD

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Jesli lubisz niezla zabawe, to polecam USA, taki T-49 jest zwinny, szybki, obr. wiezyczka i prawie kazdy strzal cos potrafi skubnac ;-)

Niemcy? Zatrzymalem sie na Stugusiu :-) , jednak zdecydowanie wole Hetzterka ;-)

Rosja, ooo... tu jest dobre pierdolniecie, najlepiej wspominam su- 85 :-)

TEKST MIESIĄCA - obecnie na forum jako"Mauurycy":

...WarZ jest troche słabsze i mniej rozwinięte od dayz

Opublikowano

Od T7 Francja jest bardzo fajna. Dobry pancerz, dobre działa, dobra mobilność.
USA moim zdaniem są awesome! Idę w obie linie, jestem na T28 i T28 Prot. Bardzo przyjemna linia, oprócz Jacksona do T7 wszystkie czołgi są bardzo mobilne (Jackson jest trochę mniej mobilny, ale ma za to pancerz).
Niemcy- zatrzymany na Stugu. Super czołg, ale JgPz IV to męczarnia. Sam idę przez Tigera P do Ferdiego.

Opublikowano

Ok, idę w UK ;d

Jeśli jesteś masochista to idź !

Nikt mu nie przedstawił dostępnych "kombinacji" wiec ja to zrobię .

Mobilność + działa z dużymi obrażeniami = Rosja

Dobra mobilność + wieża = Druga linia Amerykańska

Pancerz + Dobre działo = Pierwsza linia Amerykańska

Celność + Dobry pancerz =Niemcy

Magazynek + Mobilność =Francja

A te UK to są marne podróbki USA.

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Kupiłem 200 złota nie na to konto, jest możliwość "giftowania rezczy" lub przeniesienia złota na drugie konto?

qwjHB.jpg

Opublikowano

Kupiłem 200 złota nie na to konto, jest możliwość "giftowania rezczy" lub przeniesienia złota na drugie konto?

Napisz do supportu/

@Flap

Poczekaj do nerfa, jak walnie za 1k to będzie dobrze.

76561198001815076.png
Opublikowano

Celność + Dobry pancerz =Niemcy

Zagraj Jgpze100 człowieku, tym się nie da zabić scouta z 200 metrów nawet nie wiem czy z 100 ustrzeli. Pociski lęca w dół jak szalone. Jednak pancerz to nadrabia jeżeli ukryje dolną płyte to inni mają po prostu pecha. A penetracja? Penetracja w tym czolgu to marzenie, mi wchodzi wszystko jak w masełko. Nie gram goldem bo mi się nie opłaca. Ja Ci polece ruskie a konkretnie tą 1 linie nie 2. Ale jak wolisz.

Opublikowano

Po pierwsze jakie są poprzednie czołgi ? Celne ! nie ma sensu zmieniać specjalizacji drzewka tylko dlatego że 10X ma lekki spadek celności .

Po drugie jakim czołgiem ustrzelisz scouta jeśli nie jedzie na ciebie przodem ? nie licząc lucky shootów .

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Po pierwsze jakie są poprzednie czołgi ? Celne ! nie ma sensu zmieniać specjalizacji drzewka tylko dlatego że 10X ma lekki spadek celności .

Po drugie jakim czołgiem ustrzelisz scouta jeśli nie jedzie na ciebie przodem ? nie licząc lucky shotów .

Hmm, a masz ten czołg? "Lekki spadek" niestety, nie wiesz o czym mówisz. Jak ktoś chce zajebiocha sniper tank niech pozostanie przy Jagtigerze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...