Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Krew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam za jakiś czas mieć pobiaraną krew na morfologię i mam pytanie paliłem około miesiąc temu zioło to wykryje mi ? Albo jak się pozbyć tego bo pobieranie krwi do lekarza sportowego mam zanieść :D

Opublikowano

to masz poniesione.

Dokładnie tak jak napisał glinka, jeśli nie będą robić badań na narkotyki, to nic nie będzie.
Ale jeśli już takie zrobią to peszek.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Zwykłe pobranie krwi nic nie da do tego są specjalne testy ,ale są drogie.

Wiec możesz czuć się bezpieczny ;)

Na badanie pod kontem THC najczęściej robi się badanie moczu

Ale wiem że kolega chciał iść do wojskowej szkoły , zrobili Mu jakieś specjalne badania, wykryło i już mógł Sobie pomarzyć o tej szkole.W Sportowej może być podobnie .Ale to chyba właśnie badanie moczu Mu wykryło

Opublikowano

We krwi trzyma do około 3 miesięcy, jakbyś miał badania na mocz do 2 tygodni więc masz problem.

Tak tak....

THC najkrócej utrzymuje się w ślinie , potem krwi na końcu w moczu.

Zapraszam do lektury :

http://portal.abczdrowie.pl/pytania/testy-na-obecnosc-marihuany-po-jakim-czasie-substancja-thc-nie-zostanie-wykryta

No na mocz też mam da się tego jakoś pozbyć ?

Po miesiącu nie wykryje

Opublikowano

Dajcie spokój, po miesiącu? Marihuana nie pozostawia śladów we krwi, chyba że ją sobie kuźwa wstrzykujesz. Jakby Ci mieli płuca prześwietlać kilka minut po, może by i coś z tego wyszło. Wyluzuj.

Qui est le prochain?

Opublikowano

Co wy za głopoty gadacie od 2 lat oddaję krew co prawda jako honorowy i nie raz zdarzyło się że tydzień przed jarałem i nic mi nie wykryło. Do tego świeżo po cyklu kiedyś oddałem krew to tylko miałem telefon żebym zgłosił się na badania specjalistyczne bo mam zawyżony testosteron ale w niczym to nie przeszkadza. Więc wiesz.

Opublikowano

Siema mam za jakiś czas mieć pobiaraną krew na morfologię i mam pytanie paliłem około miesiąc temu zioło to wykryje mi ? Albo jak się pozbyć tego bo pobieranie krwi do lekarza sportowego mam zanieść :D

Na pewno nie wykryje. Po miesiącu już tego nie ma. Nie masz czego się bać, chillout :)

2ufgk6u.png

Opublikowano

Thc najdluzej utrzymuje sie w cebulkach wlosow do pol roku jak dobrze pamietam ale normalnie nie powinno ci wykryc

asd

Opublikowano

W cebulkach włosów zostaje aż je zetniesz. Krew raczej na pewno nie będzie bana pod kątem zawartości THC :).

Przypomniało mi się jak znajomy miał zanosić mocz do analizy bo matka go przyłapała na zielsku i chciała go kontrolować, to my mu "wypełnialiśmy" te kubeczki :P

Opublikowano

od tego są specjalne testy itp bad narkotyki itd ja się ostatnio uczyłem o tym jak były igrzyska Olimpijskie ( w anglli of course ^^ ) to nam tam pokazywali jak co się szykują na te testy cały budynek z innymi pokojami do innego testu itp i to tylko po to zęby rozpoznać czy koleś wziął jakiego boosta czy coś wiec takie normalne pobranie krwi do czegoś innego nie powinno pokazać narkotyków

Opublikowano

Moim zdaniem możesz siedzieć spokojnie. Żeby to wykryć musiałbyś przechodzić testy narkotykowe, czego raczej w szpitalu Ci nie zrobią (za drogo).

Zresztą za niedługo sam się dowiesz :P

Opublikowano

Podobne pytanie padło już kiedyś, kolega martwił się o papierosy.
Na luzie możesz tam iść, nikomu nie chce sie bawić w dodatkowe testy pod kątem THC.
Pozdrawiam.
PS. Pij dużo wody :P

f.png

Opublikowano

Jeśli wiesz, że będą testy pod kątem narkotyków, to możesz się bać.

Zwykłe badanie nie wykryje THC w krwi, moczu czy śliny :)

Do wygrania serwer dedykowany na miesiąc o wartości 70zł!

Weź udział już teraz. :-) 100% pewniak!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...