Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Powyżej ilu procent celności zaczynają cię podejżewać o cheaty?

.:AdiXD:.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie.

Mam już aktualnie 15% celności i się boję że mnie zbanują choć gram bez cheat'ów.

Więc chce się upewnić :D.

Daje lajki itd. ;)

Opublikowano

Za % na celności czy h/s nie banują tylko jak wykryją że masz cheata więc spokojnie ja mam 99% h/s i celność 88% i jakoś bana nie mam :D

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

Za % na celności czy h/s nie banują tylko jak wykryją że masz cheata więc spokojnie ja mam 99% h/s i celność 88% i jakoś bana nie mam :D

Tylko raz cheat'owałem :P, wpisałem swój nick na Black List'cie i pisało że już mnie śledzą czy jakoś tak o.O (Oczywiście używałem Google Tłumacza, to nie wiem czy dobrze to przetłumaczył xD)

No to gratuluję :D i dzięki za odpowiedź ;)

Opublikowano

Tylko raz cheat'owałem :P, wpisałem swój nick na Black List'cie i pisało że już mnie śledzą czy jakoś tak o.O (Oczywiście używałem Google Tłumacza, to nie wiem czy dobrze to przetłumaczył xD)

No to gratuluję :D i dzięki za odpowiedź ;)

EEE oni nigdy cię nie śledzą nie ma tak ze cie śledzą czy nie :P możesz dostać bana ale tylko i wyłącznie jeśli grasz tak że to widać np 100/0 i wtedy ktoś robi ss raportuje ci i ban jak tam parenaście zgłoszeń z takimi ss jak pisałem :D (oczywiście na mapach bez jeti,heli i jak masz multi kill-e:D) jest albo jak grasz na wykrywalnym hacku :D

1391961391-U712132.jpg

Opublikowano

Punkbuster robi od nie dawna screenshoty z celowania, jak wykrywa coś podejrzanego np. wallhack automatycznie banuje

nic takiego nie ma, jak się nie znasz to się nie wypowiadaj człowieku ...

1391961391-U712132.jpg

Opublikowano

Po pierwsze, oni w żadnym wypadku nie będą przeglądać twoich statów, chyba że ktoś Cię zgłosi. Mają inną robotę, np. tworzenie nowych bugów. Po drugie, sory ale... celność 15%? Za co mieliby banować? Przecież to słabutko... Dopiero 30% to dość dobra celność, a na snajperze jakieś 60%.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Co do banów za celność nie mówcie,że za to nie ma banów jak ktoś nie jest sniperem i ma gdzieś około np. 80% headów co innego sama celność gdzie wtedy osoba ma bardzo niższą wartość co przewyższają same heady.Wiadomo bana częściej nie ma na servy Ea,bo oni mają to w dupie,ale t4g jak od tego dostanie się bana to na wszystich serwach z tym zabezpieczniem możemy się pożegnać.

I co do robienia SS przez Punkbustera to jak najbardziej program je robi i 2xUp ma racje.

Punkbuster najpierw analizuje strzela ss,a później banuje i robi nam papa tym którzy grają na cheacie.

Tu przykład osoby która została zbanowana

http://battlefield.play4free.com/pl/profile/2828819277

I pod spodem macie ss loga.

beztytuurwa.jpg

Opublikowano

Po

pierwsze, oni w żadnym wypadku nie będą przeglądać twoich statów, chyba

że ktoś Cię zgłosi. Mają inną robotę, np. tworzenie nowych bugów. Po

drugie, sory ale... celność 15%? Za co mieliby banować? Przecież to

słabutko... Dopiero 30% to dość dobra celność, a na snajperze jakieś

60%.

Wiem że to słabo, ale raz skusiłem się pograć z cheat'ami 8S

@SebaAce i qwerty0123

Spokojnie ludzie, to tylko było pytanie, a nie od razu się próbujecie wywyższać!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...