Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Youtube] Jak myślicie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak myslicie warto nagrywać poradniki tego typu jak https://www.youtube.com/watch?v=8KeMxw6xm2c czy może gameplaye z gier?? Ostatnio nie przybywają mi widzowie i stoją na 47. Macie jakieś pomysły aby więcej widzów przyciągały moje filmiki? :) Dużo osób teraz ogląda terrarie. Może to z niej coś nagrać? ;]

Nie mam az tak bardzo dobrego kompa aby grać w nowe gry bo te napewno mi nie pojda takie jak np. Crysis 3 ;]

Opublikowano

Jak myslicie warto nagrywać poradniki tego typu jak https://www.youtube.com/watch?v=8KeMxw6xm2c czy może gameplaye z gier?? Ostatnio nie przybywają mi widzowie i stoją na 47. Macie jakieś pomysły aby więcej widzów przyciągały moje filmiki? :) Dużo osób teraz ogląda terrarie. Może to z niej coś nagrać? ;]

Nie mam az tak bardzo dobrego kompa aby grać w nowe gry bo te napewno mi nie pojda takie jak np. Crysis 3 ;]

1. napewno nie nagrywaj tego co jest pełno...

a co do popularności to musisz sam wykminic co masz nagrywac, nagrywaj to co ci sie podoba, widzowie sami przyjda

Opublikowano

1. napewno nie nagrywaj tego co jest pełno...

a co do popularności to musisz sam wykminic co masz nagrywac, nagrywaj to co ci sie podoba, widzowie sami przyjda

Na yt za dużo tego aby wymyślić coś orginalnego :)

Ciągle myśle i czegoś fajnego nie moge wymyślic ;/

Opublikowano

Na yt za dużo tego aby wymyślić coś orginalnego :)

Ciągle myśle i czegoś fajnego nie moge wymyślic ;/

ja też mam taki problem, zastanawiam sie już z tydzien xD, może jakaś stara gierka?

Opublikowano

Zrób serię lets pleyi i nazwij ją jakos tak, żeby pasowała do Twojej nazwy. Graj w 3 dni i wrzucaj te 3 dni, przejdziesz jedną gierkę to bierzesz się za następną.

nagrywaj vlogi : )

skpUo.png

Opublikowano

Myślę, że warto się zastanowić nad jakimiś innymi filmikami, a nie kurczę tylko Gameplaye, jakieś filmiki z Minecraft....

Aby robić takiego typu video poradniki należy mieć wiedzę na dany temat. Należałoby się również upewnić, iż nikt nie zrobił czegoś podobnego, bo jak czegoś jest dużo to jest to po prostu już mało ,,Smaczne" i ludzie coraz mniej razy odwiedzają.

Teraz popularne są filmiki z Harlem Shake. Pomyśl nad czymś oryginalnym, śmiesznym co sam być oglądał, a na pewno będziesz miał wielu widzów.

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

To granie na YT można wyjebać przez okno i tyle, nie nagrywaj, za co się nie weźmiesz to już jest i to w dużej ilości.

Bez pomysłu i umiejętności z miejsca się nie ruszysz, to partnerstwo na YT jest zbyt łatwo zdobyć.

Opublikowano

Jak jest 150 takich samych poradników, to zwyczajną głupotą jest nagrywanie kolejnych o tej samej tematyce.

A co jeśli znajomi zobaczą w szkole? :D

Jak z tym się obejść? ;]

A co Cię to obchodzi? Robisz to, co lubisz i kij im do tego.

Qui est le prochain?

Opublikowano

A z jakich gier nagrywać? :)

Dziś zakupiłem sobie gierkę Fallout 3 :) Oplaca się nagrywać serie? ( bedzie zapewne strasznie długa ;] )

Czy może jakaś inna nie bardzo wymagająca gra, ponieważ mam kompa z 8 lat :/ Ale gry niektore ogarniaja dobrze :)

Opublikowano

chłopie, masz tylko 11 filmów i już byś chciał mieć miliony?
Na początku jeśli masz 1 widza na film to sie ciesz.

chyba że tak jak większość lecisz pod publikę i Twoim targetem są majnkraftowe zombiaki to nagrywaj majnkrafta, terrarię i don't starve.
sukces gwarantowany.

"A co jeśli znajomi zobaczą w szkole"
A jak wbijesz 100k widzów i koledzy ze szkoły zobaczą, zawiesisz działalność?

Sam mam ledwo 130 widzów a wrzuciłem na kanał już blisko 60 filmów.
Ale wiesz co? Ja to traktuję jako hobby, cieszę się z każdego widza, bo wiem że jest na moim kanale dla mnie a nie dla głupiej gry.
Prawie każdy mój film ma praktycznie tyle wyświetleń co moja liczba widzów.
Chyba nigdy nie zapytałem na jakimś tam forum co mam nagrywać, bo sam wiem jakie gry lubię, a jakie nie.

Jedyna seria jaką prowadzę, to Beta Weekend! w którym co tydzień pokazuję gry które są w fazach testów.
Wymyśl coś swojego, może Ci się uda ;)

Do tego jak widzę że ktoś ma intro z gier których niema na kanale, to aż mnie kurwica bierze.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...