Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] FishBot od Kamera na Tiverii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich . Otóż mam taki mały problem , lecz denerwujący . Gdy odpalę Fish bota by Kamer , ładnie wszystko ok , łowi rybki :) Ale ... Gdy już łowi tak około 5-8 min , prosi o przepisanie kodu z Chatu .

I to jest tak cały czas . Da się to jakoś naprawić ? żeby nie trzeba było pisać tego Kodu ? ... Chcę po prostu zostawić konto na noc ale nie mogę :( przez te kody ... Z Góry THX .

THP_1.jpg

Opublikowano

Prawdopodobnie tak tylko musiał by to zrobić dobry informatyk lub ktoś kto zna się na botach ale raczej jeżeli ktoś zrobi nawet takie coś to po konserwacj znowu przestanie działać lub maja hackshield...

Opublikowano

Jak na razie nie ominiesz tego zabezpieczenia. Swoją drogą to jest mądre, bo napisanie obejścia takiego czegoś to praktycznie niemożliwość - hack musiałby wykrywać co ma dokładnie przepisać, w jakim czasie, itd. Zawsze możesz zrobić tak, że nie przepiszesz tego kodu i ustawisz AutoLogin, ale potem może się FB nie włączać.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...