Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[I] G36E Permanent

DeejayBRT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest tylko gieta, sprawdzałem. Da się ją giftnąć na max 30 dni. Na perma kosztuje 80k. btw to jest info, a nie pytanie.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

już 3 perm ^^

6clib8.jpg

zastawnawiam sie nad gewehrem :/

Up@ ja 13:)

Co do gewehra, średnio Ci się opłaca go kupić. Bo nawet ja już mam 3 ar a znając życie będę grał teraz tylko gietą. Chyba, że ci nie szkoda kasy. Gieta jest ogółem dobra na każdą mapę, więc na co Ci gawehr:P

Opublikowano

Ale przecież może zrobić tak że przerobi na Gewhre43 i kupi zaraz 2 gięte jak ma kasę

Wiem, ale Gewhre nie jest taki pro żeby na niego 80k wydać, a potem nim nie grać.

Opublikowano

Wiesz są tacy co mają 2 permy i grają a są tacy którzy kolekcjonują permy tak jak np ja który ma ich aż 16 i może zrobie 17 gewhre43 zobaczę właśnie :)

Opublikowano

Nie opłaca się z gietki robic Gewhre, to strata kasy, z gietą Ci się będzie lepiej grało.

Opublikowano

Mam kasę by kupić to i to, ale gewehrem nie umiem za bardzo tym grać

Gietą jest trudniejsza do ogarnięcia, lecz ma lepszy zoom. Ja na twoim miejscu bym sobie zostawił kasę, i kupił np miniguna lub sobie zaoszczędzić na co innego.

Opublikowano

Co do gewehra, średnio Ci się opłaca go kupić. Bo nawet ja już mam 3 ar a znając życie będę grał teraz tylko gietą. Chyba, że ci nie szkoda kasy. Gieta jest ogółem dobra na każdą mapę, więc na co Ci gawehr:P

Ja tam mam gietę i gewehra :D

feavo.jpg

Sygna by bohomas.

Fak Jea! 50% ostrzeżeń ^^

Opublikowano

Ja 37 B)

ExMod CA -> ban za nic na koncie Pba

76561198030011137.png

Opublikowano

Wiem, ale Gewhre nie jest taki pro żeby na niego 80k wydać, a potem nim nie grać.

A własnie że się mylisz. Gewerh jest warty 80k. Może i wydaje się słaby lecz nie jest. Zabija na 2 strzały. Wiec każdemu polecam przerobienie giety.

Opublikowano

No ale jest wolny i ma 20 ammo więc na bliskie raczej wymięka, choć sam przerobiłem bo lubię walczyć na dystans

ExMod CA -> ban za nic na koncie Pba

76561198030011137.png

Opublikowano

Informuje wszystkich ciekawskich , że nie da się giftnąć Gietki na Perma ;)

można to było sprawdzić i teraz można.."

1377531174-U173186.png

Opublikowano

A własnie że się mylisz. Gewerh jest warty 80k. Może i wydaje się słaby lecz nie jest. Zabija na 2 strzały. Wiec każdemu polecam przerobienie giety.

bron dobra ale meeega znośi wiec jak ktos lubi cos w stylu oila to jednak gieta sie tu sprawdzi

muzycznapomaranczvandet.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...