Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dzisiejszy update

xtie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chcę włączyć CS: Condition Zero, ale pisze, że potrzebna wydajniejsza treść i mi pobiera patche po pobraniu włącza grę i od raz wywala, nawet po restarcie pc.

Macie coś takiego ? Jak naprawić ?

Opublikowano

cs 1.6 pewnie tez masz zepsuty dopóki go nie naprawisz to nie pograsz mi też wyskakuje to nie wiem czemu

ps, jak ktos będzie miał pomysł jak to naprawic dam lajka nie gram w cz, ale chciałbym naprawić, pokazuje mi pamięc nie moze byc read coś tam

Opublikowano

sprawdz spojnosc plikow niech sie zaladuje i wejdz do gry, nie wiem czemu ale za kazdym razem co zresetuje kompa i chce wlaczyc cs'a 1.6 to musze to robic bo nie odpali z powodu jakiegos bledu,,,,,,,

Opublikowano

Waćpanie, jeżeli nie działa drogiej szlachcie gra o nazwie "Counter Strike 1.6" należy zacząć od podstaw. Myślę, że format komputera naprawi sprawę, a jeżeli to nic nie zmieni zalecam odwołanie się do valve po zwrót pieniążków.

Mam nadzieję, że pomogłem bracie.

Z bogiem.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak masz steam , to wchodzi w zakładkę z grami i szukasz cs 1.6 naciskasz na niego ppm i szukasz opcji Właściwości . Z kolei tam w 1 zakładce (Ogólne), masz parametry startowe , są drugie od dołu .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...