Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Expienie na hackach (mod)

Yoki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. W chwili obecnej kombinuje jak puscic glowna postac na noc na expie. mam 70wp i wierzchowca 150defa+ przy czym calkiem niezle eq. do wyboru kamer mod i m2bob staralem sie puscic w v3 gdzie baronowa sie respi na kamer modzie na waithacku, wszystko pieknie ale mod nie odpala skilow, jest niby komenda /buff czy /exp_start czy /bot_start ale nie dziala. jak ostrze sie skaczy to padam. z tego co mi wiadomo to mod nie dziala z bobem. najbardziej by mnie ratowalo gdyby byl jakis sposob na odpalanie skilow na wierzchowcu ale chyba czegos takiego nie ma? bardzo by mi zalezalo zeby akurat tam postawic, bo praktycznie 0 przypalu a w ciagu 3h jestem wstanie level wbic bez zadnych pd itd co do boba nie ma zadnego waithacka wiec exp bedzie wygladac strasznie gorzej, zastanawialem sie tez zeby postawic na bobie zeby biegal z buta, strach mam wiec caly spot sie na mnie nie zuci, ale spory minus, strasznie wolno lev bedzie wchodzic, bo raczej na przyciaganie tam nie dam, to po 1-2 grupki i 75lev w miesiac wbity hehe, jezeli ktos ma jakies propozycje dla mnie jak to zorganizowac to prosze pisac.

Opublikowano

Napisałeś ,że masz wierzchowca+150 defa czyli zakładam ,że expisz z wierzchowca+waithack,no więc jak chcesz odpalic skile z wierzchowca?

Kamer wydał nowe aktualizacje wciskasz F5 i masz tam skillbota nowego.

Niestety nie da się odpalac skilów z wierzchowca(siedząc na nim oczywiście.

Jeżeli coś zle napisałem to sory,ale trochę chaotycznie się rozpisałeś

Moja twórczość:

FishBot:

http://www.speedyshare.com/p8S3X/FishBot.rar

Opublikowano

na kamer modzie nie dziala odpalanie skilow. chyba ze po wczorajszej aktualizacji cos naprawili ale nie sprawdzalem bo kiedy probuje wbic na stronke i daje download to momentalnie resetuje mi sie laptop, nie wiem co sie dzieje ale mniejsza z tym. wsumie za duzo by mi to nie dalo bo kamer chyba nie ma opcji ze zsiada z wierzchowca, odpala skile, i wskakuje znowu. moze ktos zna jakies dzialajacy waithack na wierzchowca/konia, ktory bedzie dzialac z m2bobem? tylko prosze mi nie podawac pierwszych lepszych linkow ktorych nie sprawdzaliscie. jakis czas temu pisalem temat i wszystkie linki ktore mi podaliscie nie dzialaly w m2bobie.

Opublikowano

ale to juz nie o to chodzi czy strace czy nie , pisalem up ze boce na bardzo wygodnym respie, wiec mam male szanse na bana, a po drugie nie pytalem czy dostane bana czy nie. piszesz mi wogule nie na temat

Opublikowano

Mylisz się co do odpalania umiejętności na KamerModzie. To jest tak skonstruowane, że włączy podstawowego skilla, np. Aurę Miecza czy Ostrze, dopiero gdy będzie miał pewność, że PE jest załadowane. Co jest rozwiązaniem? Ustaw autopotowanie Niebieskich Mikstur na jakieś +90%. :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...