Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Metin2.pl - drop na nowych mapach

Kamdaro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, od razu mówię że to nie moje ss, ale bardzo ciekawy ten drop, wydaje mi się że wielu wróci na PLa

przykład

2gsfuk8.jpg

Opublikowano

Jak dla mnie to ostro przesadzony ten drop, nie dość, że tyle tego leci to jeszcze itemy typu stalki +6.

Już widzę itemy +8/9 na shopach (na starych serwerach)

Opublikowano

Dla mnie to lepiej że stalki +9 będą w shopach bynajmniej nie będą na allegro po 500zł sprzedawać.

Opublikowano

Czytałem dzisiaj trochę tematy na forum metin2.pl podobno dropią tez stalki+7.

Przesadzili z tą aktualizacją :D

dokladnie, teraz stalki kupisz sobie pewnie za 2kkk na s1. Dropią też bojowe itp ale chyba do +6. Dropią jeszcze niby jakieś dobre smocze fasole, czy coś takiego, niby to dobre jest, ale nie wiem do czego to.

Opublikowano

Tylko mam pytanie. Od których LvL'i są te mapki? Bo jak 80+ to nie sądzę, żeby dużo osób wróciło... Jeżeli by zaczęli od zera, to minie dużo czasu nim ten LvL wymagany na tą mapke wbiją. Mogli zrobić nowe mapki na niższe LvL'e. Jakieś specjalne z Metinami. Z nowymi Bossami etc.

Opublikowano

Tylko mam pytanie. Od których LvL'i są te mapki? Bo jak 80+ to nie sądzę, żeby dużo osób wróciło... Jeżeli by zaczęli od zera, to minie dużo czasu nim ten LvL wymagany na tą mapke wbiją. Mogli zrobić nowe mapki na niższe LvL'e. Jakieś specjalne z Metinami. Z nowymi Bossami etc.

Mapki od 90lv ;)

23/7 na MPC ;__;

kccsoc.jpg

Opublikowano

@Up no to tym bardziej. Ile osób na nich jest? Przypuszczam, że dość mało. Nim ja 90 na PL'u wbije to...

Opublikowano

No, no. Niezle to zrobili. Widzę, że jest wiele nowych ulepszaczy. Przyda się coś nowego na PL-u.

post-805256-0-40547000-1362757435.png

Opublikowano

posrało ich z dropem...

kiedyś sie kupiło stalke +4 i trzeba było sie nameczyć żeby wbić ją na +6... ogony weża+

a teraz? jak dropia +6 to juz lipa, dt straci sens, ludzie bd chodzić tylko po to żeby ulepszacz te stale na 9 i sellać za grosze, daje miesiąc i stalki +9 bd chodzić mniej smocza+9:D

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

posrało ich z dropem...

kiedyś sie kupiło stalke +4 i trzeba było sie nameczyć żeby wbić ją na +6... ogony weża+

a teraz? jak dropia +6 to juz lipa, dt straci sens, ludzie bd chodzić tylko po to żeby ulepszacz te stale na 9 i sellać za grosze, daje miesiąc i stalki +9 bd chodzić mniej smocza+9:D

Tak. Mniej niż tygrysia +9. Ulepsz sobie na +8/9 taki item.

wywalilem /k

Gram w metin2 pod nickiem: Bubek

Opublikowano

Tak. Mniej niż tygrysia +9. Ulepsz sobie na +8/9 taki item.

Co za problem uzbierać stalek i polatac na dt? powiedz mi

jak widac na ss z metki leci nawet po 3xstalki wiec w czym problem? zbierasz fulleq i cały dzień w dt i na pewno jakaś wejdzie

drop na rekawicy z metina zaru to są jakieś jaja.

256h9aa.jpg

Zrobi sie to samo co z Trutami

Kiedyś truta to było marzenie, wprowadzili grote i w co 2gim sklepie można kupić

@ i niech ktoś napiszę, że to nie są jaja... metin 105lv

2apowx.jpg

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...