Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Co sądzicie o rankedach.

MrCord91

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jestem graczem smite, i chciałem poruszyć nobów na rankedach, zawsze znajdzie się w teamie jakiś feeder/afk/leaving .
dlaczego tak sie dziejee ? skąd Ci gracze mają 30 lvle? Czy hirez wogóle podejmuje jakieś kroki z tym?
Gram rankeda, trafiam na vamane 0/15 surrender w 10 minucie gram nexta znów trafiam na niego i znów surr w 10 minucie bo gra ze statami 0/15 . Co to za przyjemność z tej gry ? Reportuje tych graczy a to i tak nic nie daje na next day znow z nimi gram.. Zagrałem 200 rankedów +- wynik mam pół na pół i elo równe 1005 . Największe elo jakie miałem dotychczasz to 1300 a i tak dopasowywało mi graczy z 100 elo .. Jaki to ma sens taka gra? i jak czerpać przyjemnośc z tej gry skoro z takimi graczami mozna sie tylko denerować ? A wy jak sądzicie macie tak samo z rankedami ? .

Sprawdź, możę sie spodoba i udostępnisz na fejsie

:)

Ciebie to nic nie kosztuje, a dla mnie wiele znaczy :)))

//Reklama YT - OFF.

CLICK 4 THE FUN! ;)

Opublikowano

trafiam na vamane 0/15 surrender w 10 minucie gram nexta znów trafiam na niego i znów surr w 10 minucie bo gra ze statami 0/15

Jest taka opcja jak block i nie zagrasz już nigdy z zablokowanym graczem :)

Nie wypowiem się, ponieważ dawno żadnego rankeda nie grałem, gdyż mam strasznie słaby komputer teraz i nikomu nie chcę psuć meczu.

Jeszcze tydzień i mogę znów grać :)

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Nie wypowiem się, ponieważ dawno żadnego rankeda nie grałem, gdyż mam strasznie słaby komputer teraz i nikomu nie chcę psuć meczu.

o kurde to teraz mi nieźle podpowiedziałeś . Mogłem to wiedzieć wcześniej niż teraz robić to od nowa . ; P

Znalazłoby się juz 400 graczy blocked jak nic.

//Reklama YT - OFF.

CLICK 4 THE FUN! ;)

Opublikowano

No ciekawe, bo bodajże 3 dni temu też dodałam jakąś trefną vamane do zablokowanych, a dzień później trafiłam na nią aż 2 razy.

Rankedy są ogólnie głupie, dopieranie członków team jest tak cholernie przykre, że aż żal tyłek ściska - dosłownie.

Miałam 1500+ elo, inny typek miał 2200+,a reszta? hahahah po 100 i nawet trafił się taki delikwent, który miał prawie 10 elo.

Szkoda, że nie mogę pokazać wam mojej miny, gdy go zobaczyłam. c: Ogólnie rzecz mówiąc, gdy spadłam na 1300 elo odpuściłam sobie te głupie rankedy, niech coś najpierw z nimi zrobią, a później otwierają.

@co do autora tematu - te blokowanie nie ma sensu, bo zablokujesz 400 osób, a takich irytujących randomów jest co najmniej parenaście tysięcy. xD

Opublikowano

0-2000 Elo = musisz kierować albo nie pograsz.

2000-5000 to samo, tylko troszeczke wiecej ogarnietych ludzi.

2jg1dfb.png

Sygna by me.

3502qs5.png

"There is nothing like elo hell, it's just about how hard you can carry."

Opublikowano

0-2000 Elo = musisz kierować albo nie pograsz.

2000-5000 to samo, tylko troszeczke wiecej ogarnietych ludzi.

mimo to że kieruje staty 10/0 artemis zabijam wszystkich na 2 hity farma 20 lvl kiedy mój team ma dopiero 14 lvle..

nie da się grać po za tym ciągle musze grać tankami bo Ci idioci biorą carry i nie umia zadać dmg >.>

//Reklama YT - OFF.

CLICK 4 THE FUN! ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...